Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szok.
poza tym jak tu nagle prawie trzylatkowi zabronić nagle jeść np. herbatniki czy chleb 
czasami właśnie żeby coś wymusić. ja też przestałam zwracać na to uwagę (u nas to nie była jakaś ciężka "odmiana", bo nie siniał, ani nic takiego) i z czasem mu to minęło. trwało parę miesięcy - ze 3-4. potem znów wróciło na chwilę i znów minęło.
biedne dzieciaki, wymęczone pewnie dojechały...
też dostaliśmy listę z wyprawką, ale byliśmy 1-wsi w kolejce na liście oczekujących.... więc ostatecznie nie wiadomo jeszcze...

będzie lepiej!

w sumie zgadzam się z jego diagnozą bo sama dostrzegałam wiele symptomów wskazujących na to, do tego stwierdził że spowodowane jest to tym że miałam wywoływany poród (dziecko nie było dobrze ustawione i skurcze macicy "uszkodziły" je) ale najdziwniejsze jest to że pomasowałał ją podotykał i powiedzial że teraz już nie ma tej asymetrii
i w sumie dziecko zaczęło mi przekręcać główkę w drugą stronę czego nigdy nie robiło, prostować nogę itp nie wiem czy to czary mary czy jakaś siła sugestii...
A spotkanko jak najbardziej tak. O której Ci Milenka śpi w dzień? Mój tak 11-14, więc spotkanie najbardziej pasowałoby mi w okolicach 15-16. Troche korkowe te godziny...ale może coś wykombinujemy.