Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brawo dla Mateuszka!!!!Mateusz na reszcie porządnie załapał temat z nocnikiem i coraz więcej mówi .
Kamila natomiast to mała iskierka mówi już całymi zdaniami
Od września mam ambitny plan wysłać dzieciaki do przedszkola i wrócić do pracy , ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Witaj! Nie jesteś ułomna!!!! Wyobrażam sobie jak musi być Ci ciężko, bo miałam to samo!!!! i tak właściwie nie znalazłam na to rady - chłopcy wyrośli z tragicznych nocy. Więc życzę Ci dużo cierpliwości... w naprawdę trudnych momentach dawałam dzieciakom atarax - syrop uspakajający.Młodsze sobie wstaje w środku nocy i nie chce spać, starsze czasami też, albo nie chce spać do północy, albo się budzi o 5. To jest jakiś horror :-(
Muszę poczytać trochę jak Wy sobie radzicie z Waszymi dziećmi, bo ja jakaś chyba ułomna jestem. No i nei wiem co się dzieje z tym ich spaniem, kiedyś spały lepiej, a teraz z tygodnia na tydzień coraz gorzej, a przecież starsze są więc chyba w drugą stronę powinno być.

ehh ide, moze sie uda.
;-)