Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po pierwsze taka ciastolina jest dla dzieci od 3 lat - mam dziecko w wieku Twojego i nigdy bym czegoś takiego nie kupiła to raz, a dwa gdybym powiedziała swojej Hani, że jutro pójdziemy do zoo to jutro by o tym nie pamiętała (chyba, że masz jakieś super zdolne dziecko)
Nie rozumiem też, że 2 letnie dziecko wstawia pranie i odkurza?
Jeju odniosłam właśnie wrażenie, że moja córka jest opóźniona w rozwoju
Kasiula moim zdaniem jeśli coś się dziecku obieca to trzeba dotrzymać słowa i wiem że mój Kamil pamięta dużo więc myślę że Twoja córka też by zapamiętała a widzę że mój mały młodszy od TwojejMoże akurat nie zapamiętała by ze np jutro ale na pewno by pamiętała że jej mówiłaś i prędzej czy pózniej by Ci przypomniała
A co do odkurzania to mój Kamil też jak ja odkurzam to mi wyrywa i chce sam i mu wtedy pozwalam choć wiadomo dziecko dokładnie nie posprzta.I wydaje mi się że nie masz opóznionego dziecka tylko może na zbyt wiele rzeczy jej nie pozwalasz?![]()
pieszczoszka możesz nie wierzyć, ale moja w mig pojęła jak włączyć pralkę tzn celowo ją nauczyłam kilka miesięcy temu. Teraz jak tatuś chce wstawić pranie ( sam niestety nie wie jak i ktore guziki wcisnąć bo nie chce mu się instrukcji poczytać) to zawsze prosi o pomoc dzieckochoć ostatnio oboje zapomnieli włożyć rury do wanny i żeby nie mój refleks miałabym zalaną łazienkę
co do obietnic danych dziecku. Tak jak dziewczyny napisały wszystko w granicach rozsądku, ale wiem po sobie, że małe dziecko ma czasem lepszą pamięć od nas, rodziców![]()
Jeśli Julka chce mi pomagać w domowych obowiązkach to dlaczego mam jej nie pozwolić. Doszło do tego, że jak pieczemy ciasto to ona mówi mama a aromat, albo a rodzynki? Co do pralki to tylko 4 guziczki, żadna filozofia, choć jak widać dla mojego męza jest
Dzieci mają super pamięć, tak więc na pewno jak dziecku coś powiesz, to nawet jak nie rozumie że to będzie jutro, to wypomni i spyta za jakiś czas. Moje dziecko mi wypomniało że na urodziny miało przecież dostać hulajnogę a nie rower, a ja szczerze mówiąc zapomniałam że jej obiecałam. Aż wstyd