reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasienie na przedmiocie

Dzień dobry,
Czy jeżeli chłopak się masturbował w wannie około godziny wcześniej i ja po nim weszłam i np. Nasienie mogło się znajdować na mokrej gąbce która się myłam , przede wszystkim pochwe to jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ?

Okres dostałam 1 sierpnia, a cykle mam około 24 dniowe. Teoretycznie owulacja powinna być 10/11.

Jak to widzicie ? Jeśli to możliwe,żeby przenieść nasienie z jakiegoś np. Mokrego przedmiotu po godzinie do pochwy ?

reklama
Dzień dobry,
Czy jeżeli chłopak się masturbował w wannie około godziny wcześniej i ja po nim weszłam i np. Nasienie mogło się znajdować na mokrej gąbce która się myłam , przede wszystkim pochwe to jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ?

Okres dostałam 1 sierpnia, a cykle mam około 24 dniowe. Teoretycznie owulacja powinna być 10/11.

Jak to widzicie ? Jeśli to możliwe,żeby przenieść nasienie z jakiegoś np. Mokrego przedmiotu po godzinie do pochwy ?
Dodatki dopisze ze było to w nocy z 14/15

Dzień dobry,

W ciążę zachodzi się od wytrysku w pochwie, nie od plemnika na gąbce.

PS. Zakładam, że masz więcej niż 15 lat i że miałaś biologię w szkole. Przypomnij sobie rysunki z częściami ciała. Albo znajdź i zobacz. Pochwa to to, co jest w środku. Jeżeli wkładasz sobie na pochwy gąbkę (lub jakieś inne mokre przedmioty), żeby ją umyć, to sobie szkodzisz.

Może się to wydawać śmieszne ale chciałam zapytać. Czy po prostu po dotknięciu przedmiotu na którym była sperma i potem dotknięcie pochwy jest możliwość zajścia w ciążę.

Do góry