Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie drugi trymestr był masakryczny, co 3 tygodnie tyłam 2 kilo. Ale na szczęście skończyły sie święta i wizyty u rodziny i waga stanęła. Na razie dobijam do +10, a plan jest na 12 max, może się uda. W każdym razie refluks i zgaga pomaga
to czy ja jestem jedyna która schudła w ciąży i dopiero teraz jak zaczynam 7 miesiąc to odrobilam to co schudlam i zaczynam z wagi wyjściowej??
nie martwi mnie to jakoś strasznie, bo najważniejsze że brzuchol mam duzy i dzidzia rośnie
ale wszystkie piszecie że tyjecie, a żadna nie schudła na początku??
mm83 no niestety ja też tak nie miałam, ale za to 3 koleżanki bardzo schudły. Jedna to nawet nie doszła do wagi początkowej, była strasznie chuda a brzuszek ogromny :-)
mm83; ja schudlam 6 kg w pierwszym trymestrze a teraz mam od wagi wyjsciowej +6 uzupelniam regularnie ok +0,5 kg tygodniowo :-) niedlugo pierwszy raz w zyciu "6" z przodu na wadze zobacze :-)