mazdaga
entuzjastka
Beti : od wczoraj przeszłam na dietę nie łączenia - czyli jem wszystko - a le w odpowiednim połączeniu. Kiedyś ta dieta zdziałała u mnie cuda bez efektu yoyo. Mam nadzieję,ze wytrzymam, bo ciężko sie do niej przyzwyczaić.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja tez znam ta dietęBeti : od wczoraj przeszłam na dietę nie łączenia - czyli jem wszystko - a le w odpowiednim połączeniu. Kiedyś ta dieta zdziałała u mnie cuda bez efektu yoyo. Mam nadzieję,ze wytrzymam, bo ciężko sie do niej przyzwyczaić.
 dobry pomysł - będziemy dostarczać sobie i maleństwom wszytskiego czego trzeba ale w odpowiednich konfiguracjach i dzięki temu szybciej schudniemy
dobry pomysł - będziemy dostarczać sobie i maleństwom wszytskiego czego trzeba ale w odpowiednich konfiguracjach i dzięki temu szybciej schudniemy dzięki ze przypomniałas;-):-)
dzięki ze przypomniałas;-):-)

A tak przy okazji to powiedzcie mi czy smarujecie sie jakimis specyfikami: ujedrniajace, antycelulitisowe itp. Nie bardzo wiem czy mozna tak od razu i przy karmieniu ae z drugiWięcejej strony dlaczego by nie? No i dla skory chyba jednak byloby lepiej gdyby dostala takie kosmetyczne wspomagacze:-)
 Póki co na razie nic mi nigdzie nie wyskoczyło.
 Póki co na razie nic mi nigdzie nie wyskoczyło.  :-)
:-)
 ???
???

! Oprócz tego ćwiczyłam brzuszki, więc nie wiem na ile to zasługa kremu, a na ile nie...
! Oprócz tego ćwiczyłam brzuszki, więc nie wiem na ile to zasługa kremu, a na ile nie... ?!  Ale myślę, że trochę wysiłku zawsze jest potrzebne, bo moim zdaniem żaden krem nie czyni cudów.....
?!  Ale myślę, że trochę wysiłku zawsze jest potrzebne, bo moim zdaniem żaden krem nie czyni cudów.....