reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasza waga;)

Befatka - kreska musi niestety sama zniknąć - ja też mam brzydką i bardzo ciemną. A znika różnie - podobno u niektórych nawet do pół roku :dry:

A mi waga nic nie spada - od wyjścia ze szpitala - 1 kg :baffled::baffled::baffled:

reklama
Skaba- po ciąży dalej mamy te same zachcianki...u mnie też maślane w toku:-D:-D:-D

U mnie też waga stanęła (+4/-18) i jeszcze nie jadam wszystkiego:zawstydzona/y:. Ale słodyczy też nie omijam:-p. Dobrze, że mała nie ma uczulenia na czekoladę ufff, bo bym chyba nie wytrzymała:rofl2:. A najbardziej mnie denerwuje to, że jeszcze nie we wszystko się mieszczę sprzed ciąży:wściekła/y:...kurde ale tak to bywa jak się przed ciążą w obcisłych spódnicach i dopasowanych żakietach chodziło. W sportową garderobę to już się mieszczę:sorry2: (sztruksy itp...). Ale najfajniejsze jest to, że już można biegać w butkach na obcasach (tak mi tego brakowało w ciąży;-)).
Ale dziewczyny 9 m-cy pracowałyśmy na takie ciałko i teraz potrzeba czasu aby wrócić do formy.
A co do linii brązowej to też ją mam i zauważyłam, że mam jakoś więcej pigmentu szczególnie w okolicy pępka (normalnie mulata jestem na brzuchu:confused::oo2:)

Waga hym ostatecznie do porodu szlam majac 62kg czyli 13na+ wychodzac ze szpitala mialam 55kg a w chwili obecnej 53 czyli jeszcze zostalo mi 4kg a krecha po 1 ciazy schodzila mi pol roku :-(

mam te same spostrzeżenie jeśli chodiz o brzuch i jego kolorek:tak:pępek jescze mam taki rozciagniety ale już nie tak jak zaraz po porodzie wiec widze ze sie wchłania (razem z brzuchem chyba) i krecha jest nawet bardziej widoczna niż w ciazy i teraz widze zę ciągnię sie rpzez całą "macicę" jaka była kiedy był w niej ejszcze Marcel:sorry2:

reklama
ja mam teraz bardziej widoczną kreche podobnie jak Niekat i rozciagniety pępek:baffled: ale czy on mi się zmniejsza to nie widzę:-(

Do góry