ninjacorps
Marcóweczka 2008
Befatka - kreska musi niestety sama zniknąć - ja też mam brzydką i bardzo ciemną. A znika różnie - podobno u niektórych nawet do pół roku 
A mi waga nic nie spada - od wyjścia ze szpitala - 1 kg

A mi waga nic nie spada - od wyjścia ze szpitala - 1 kg

. Dobrze, że mała nie ma uczulenia na czekoladę ufff, bo bym chyba nie wytrzymała
. Dobrze, że mała nie ma uczulenia na czekoladę ufff, bo bym chyba nie wytrzymała . A najbardziej mnie denerwuje to, że jeszcze nie we wszystko się mieszczę sprzed ciąży
. A najbardziej mnie denerwuje to, że jeszcze nie we wszystko się mieszczę sprzed ciąży ...kurde ale tak to bywa jak się przed ciążą w obcisłych spódnicach i dopasowanych żakietach chodziło. W sportową garderobę to już się mieszczę
...kurde ale tak to bywa jak się przed ciążą w obcisłych spódnicach i dopasowanych żakietach chodziło. W sportową garderobę to już się mieszczę (sztruksy itp...). Ale najfajniejsze jest to, że już można biegać w butkach na obcasach (tak mi tego brakowało w ciąży;-)).
 (sztruksy itp...). Ale najfajniejsze jest to, że już można biegać w butkach na obcasach (tak mi tego brakowało w ciąży;-)).
 )
)

pępek jescze mam taki rozciagniety ale już nie tak jak zaraz po porodzie wiec widze ze sie wchłania (razem z brzuchem chyba) i krecha jest nawet bardziej widoczna niż w ciazy i teraz widze zę ciągnię sie rpzez całą "macicę" jaka była kiedy był w niej ejszcze Marcel
pępek jescze mam taki rozciagniety ale już nie tak jak zaraz po porodzie wiec widze ze sie wchłania (razem z brzuchem chyba) i krecha jest nawet bardziej widoczna niż w ciazy i teraz widze zę ciągnię sie rpzez całą "macicę" jaka była kiedy był w niej ejszcze Marcel