reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasza waga

Oj LAski ale problemy..hihihihi moze zrobimy jakies wybory miss ciezarowek??
Pola nie przejmuj sie moje sie rozlaly pod pachy i nawet nie wiadomo jak je z tamtad zabrac..wiec uszka do gory u nas narazie +5kg dzis waga u ginia bez zmian..73kg pAs 100 biodra 100 cyce 100 wiec jestem prawie kwadratowa..... ;D
to tak na pocieszenie... ;D ;D ;D

reklama
;D

To żeby było wszystkim raźniej - 27w5d + 10 na plusie :mad: (obecnie 73 kg)
Pas - 105 cm ::)
Cycuchy jak baaaalony... Istny bar mleczny ;D
W biodrach się nie mierzę, bo ciężarnym nie można się stresowac >:D

Super ze wszystko w noranmie i dobrze sie czujemy....to chyba najwazniejsze Mama sie ze mnie smieje bo milion problemow do okola a ja i tak nadal potrafie chodzic i glupkowato chichrac pod nosem.... ;D :laugh: :laugh:

Witajcie, troche mnie nie było, to przez małe remonty nie mieliśmy internetu bo komp był przeniesiony do innego pokoju.

U mnie 7kg+, brzuch 90, biodra 93, piersi 90 ;), a najlepsze jest to że mierzyłam sobie te wymiary przed chwilką metrem budowlanym, bo akurat był pod ręką :p, a krawieckiego nie mam.

reklama
Do góry