reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasza waga

A ja przybrałam na wadze 7,300, ale brzusio mam duże ;D Mierzę sobie teraz 85 cm! Dla mnie to cała masa. Przed ciążą miałam w porywach 58 cm. a ważyłam aż 38 kg. Więc proszę mnie pochwalić. Postępy robię!

reklama
Monika witaj w srod reszty chudizecow ktore juz podziwami za 94cm a ty bijesz je na lep na szyje prosze o zdjecia takiego szczuplaczka...!! ;D

No dobra. Ja mam dzis 11,5kg na plus. Masakra. Wszyscy mi mowia, ze ladnie wygladam w ciazy i nie jestem opuchnieta i ze wszystko poszlo mi w brzuch itd. A ja sie czuje jak wieloryb.

To ja cię pobiję. Po obżarstwie pizza, na wadze rzybyły dodatkowe kilogramy i za cholerkę spaść nie chcą od tygodnia - 12 kg do przodu. Dzis spotkałam się z koleżankami i tez mi komplementy prawiły, ale ja tam swoje wiem. Kręgosłup boli coraz bardziej. Lekarz pocieszył, że nie jest źle i że maksymalnie to jeszcze mi z 5 przybędzie i że na pewno wrócę do formy. Mam nadzieję :-)

reklama
a ja się upieram, że mimo przyrostu wagi - chudnę tzn tracę tłuszczyk, bo mi żebra zaczęły wystawać, i nie mówcie, że to z powodu poszerzania się klatki piersiowej ;P, a tak poważnie to ciekawa jestem ile ostatnio przytyłam, w tym tygodniu jadę do gina to się dowiem

Do góry