reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze biusty

Hmm czyli powinnam mieć wg tego nowego rozmiaru 70C lub 70D, ale czy to jest polski rozmiar czy brytyjski? bo po przeczytaniu linków to się w tym zgubiłam ;-)
I jeszcze pytanie, jakich firm kupić żeby pasowały, bo trudno mi sobie wyobrazić, że np. z firmy Corin będę nosić 70C zamiast 75A...
Ciężko się przestawić z myśleniem, jeśli do tej pory było A albo małe B ...

reklama
Czesc dziewczyny :) A jaki biustonosz nosicie w ciąży? Kupiłam kilka dni temu taki, który 'ma rosnąć razem z piersiami' i szczerze mówiąc ciekawa jestem jak to będzie wyglądało. Normalnie noszę 75E, w tym ciążowym nie mogłam się zapiąć w 75 pod biustem i mam teraz 80. Ciekawa jestem jak moje piersi będą wyglądały po ciąży... Mam nadzieję, że nie obwisną do kolan.. ;)

Ja tak dzisiaj sobie krytycznie spojrzałam na założony, dotychczas lubiany i niby pasujący 75A - mostka to on nie dotyka, odstaje z 1 cm co najmniej, więc faktycznie to nie stanik podtrzymują mi pierś, tylko leży sobie na piersi, z boku fiszbina się trochę wpija (przy bardotkach jest gorzej, ale wcześniej nie wiedziałam dlaczego), a w misce jest luz - nic dziwnego skoro sporo piersi jest poza stanikiem. Przy założeniu niby ok, ale po paru godzinach widać że nie jest ok - tylko nigdy nie zwracałam na to uwagi, hmm bo zawsze tak było.

Zamówiłam na próbę 70C Freya, zobaczymy. Ale coś trzeba próbować ;-) Bo tak jak jest jest źle.

:szok::szok::szok: ja się chyba źle mierze bo mi dziwny rozmiar wychodzi :-)
Jak myślicie mogę już kupić stanik czy rozmiar piersi jeszcze się zmieni?? Pytam bo chce kupić lepszy stanik a nie chciałabym go wyrzucać za jakiś czas. W zasadzie pokarmu już nie mam, rano ściągnę jedynie ok 30 ml.

reklama
Do góry