reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Ania50 u mnie ta sama sytuacja:) w tym roku kończę 27 lata. Dzidzia miała być za jakis rok bo wtedy zaplanowane wesele no ale jakoś nie usmiechalo mi się czekać 2 lat więc zmieniliśmy kolejność:) chciałam do 30 się wyrobić z rodzeniem dzieci no ale już wiem że nie zdążę:)

No wpadki malzenskie to sa na topie chyba bo i u nas taka :) jak nie bylismy malzenstwem to dwojka maluchow planowana i miala byc basta :) wzielismy slub i za niecaly rok ciaza :)

No to mam nadzieję że po ślubie też nam się jakaś wpadka przydarzy :) bo tak to pewnie poczekamy aż maly skończy 2 lata, tyle że to decyzja nie moja tylko.narzeczonego. bo ja to bym nie chciała tyle czekać:)

Milka ja też prawie na koniec roku :) 29 listopad

Ja również planowałam pierwsze dziecko przed 30-stką, ale starania "trochę" czasu nam zabrały i dzidziuś urodzi się jak mam 31 lat, więc z małym poślizgiem... ;-)
Cud że wogóle się udało :-)

reklama
Hehe ja tez kończę 27 w czerwcu :) pierwsze dziecko urodziłam dwa tygodnie przed 24 urodzinami, a teraz wypada jakieś dwa miesiące przed 27 hehe :) i powiem szczerze, że nie planowaliśmy pierwszego dzidziusia tak szybko, ale życie za nas pomyślało i musieliśmy troszke przyspieszyć z planami założenia rodzinki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry