Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O matko jakie fajne małe brzuszki To ja grubas jestem a wcale tak dużo nie jem, słodyczy nie lubie ale dużo owoców wcinam a teraz sezon na cytrusy:-) Nie moge zabardzo przytyć bo 4 miesiące po porodzie mam wesele
Ania ,ja tez mam obsesje na owoceogromne ilości przeróżnych owoców zjadam...Waga idzie do przodu a miesiąc po porodzie mam komunie córci...chciałabym jakaś jasna sukienkę ubrać...po porodzie musze sie rozejrzeć za dobra wciskająca , super modelująca bielizna )
Te wszystkie zabobony to wmawianie sobie czegos u mnje sie nic nie sprawdza a jak sie sprawdza to czysty przypadek takze rsz spokojnie mozesz wcinac mandarynki i inne cytrusy jak ma byc syn to bd jak nie to dziewczynka
Justa fajny brzuszek czemu sie nie udzielasz na watku ?? Znasz juz plec dzieciaczkow ??