Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przypomniala mi sie sytuacja jak bylam w 32-33 tc w szpitalu i przy przyjeciu polozna spojrzala na mnie i do mnie
- " pani do porodu?"
- " nie to dopiero 32tc"
- " aaaa to z blizniakami?"....
ale różnica jak urósł pięknie
a ja dziękuję za miłe słowa, kochane jesteście :-* mam już duży mam brzuszek taką kulkę z córcią też taki miałam tylk natym etapie o wiele mniejszy teraz przez to, że druga ciąża to rośnie jak szalony a co do kg to ja widzę te 9 na plusie
Kitki a sie usmialam haha u mnie zawsze bylo to samo kiedys siedzialam u gina w 34 tygodniu a babka w ciazy z mniejsxym brzuchen polowe od mojego sie pytala czy juz przenosilam bo duzy brzuszek bo o a tak a ja mowie e ze dopiero 34 tydz. ... Hmmm ;D teraz mam mniejszy brzuchol
Marciosz ...ślicznie i bardzo zgrabnie! ...kurde ja tez czuje sie gruba zamieszczę zdjęcie brzuszka a co tam ...najwyżej zdjęcie przytnę na wysokości pupy