reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
Kinga Jaki wielkoludek??? Moje dziecko jest tylko grube :laugh:! Ale gdzieś wyczytałam, że w 25t.c. dziecko może dobić do 700g więc moje mieści się w normie. A tak szczerze, to zawsze chciałam, żeby moje dziecko było tłuściutkie ;). Teraz już nie musi, bo jak ja je urodzę! Jak się urodziłam to byłam wielkolud (60cm, 4100) więc może dzidzia po mamusi?

No, właśnie dziedziczne, ginka mi tak powiedziała. A tłuściutkie, to niech dziecię bedzie, ale utłuczone na Twoim mleku!!!

Jak pomyslę o porodzie takiego tłuścioszka, to boli mnie już!!! ;D

Ja w sumie cieszę się z tej wagi dzidzi, bo na początku miałam problemik z nałogiem (a niska waga urodzeniowa jest tym spowodowana) ale jestem dzielna i dzidzia też, bo nadrobiła, a ja rzuciłam.
A może wagę i wzrost moje dziecko niech lepiej odzidziczy po tatusiu? On chyba się mniejszy urodził.... :p
A i tak zamierzam je utuczyć, bo te fałdki na nóżkach są takie słodkie.... ;D

anian czyżbyś też rzucała palenie? cholerstwo jedno...mi w końcu też się udało,choć przyznaję,że nie od początku ciąży...mam nadzieję,że teraz już do tego nie wrócę...zobaczymy,najważniejsza jest motywacja

anian, maga, gratuluje :)

mi sie udalo jeszcze przed ciaza, mialam postanowienie noworoczne w zeszlym roku i tez mam nadzieje ze juz do palenia nie wroce, bo teraz sie lepiej czuje i nie cuje sie uziemiona przez papierosy :)

reklama
Ja tez nie pale juz od stycznia i teraz odczuwam taki wstret do papierochow ze zbiera mi sie na wymioty za kazdym razem gdy tylko poczuje dym. Ciekawe jakie bedzie moje malenstwo- bo ja po urodzeniu mialam 49cm i wazylam 2,6 kg.

Do góry