reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki:)

Monika kolejna chudzinka !
Co do piersi też mam ten problem :( A najgorsze jest to, że już w 15 tc przytrafiły mi się rozstępy okrutne na piersiach :( Bo ja zawsze miałam małe "B" a teraz noszę "D" :-[ Tak więc moje cycuchy wyglądają teraz jak słoneczka :p Dobrze, że na razie na brzuchu nie mam takich rewelacji... tfu tfu tfu - i niech tak już zostanie....

reklama
Leminka ja jestem w stanach wie cnie wiem czy macie to w polsce. Palmers balsam na "streach marks" poszukaj w necie. ja nie mam nic a nic. smaruje cycuchy rozmiaru E i brzuchol i dupsko.... to jest specjalnie dla ciezarnych wiec bez zadnych szkodliwych slkadnikow!

Monia spróbuje poszukać, chociaż ja się smaruje od samego początku ciąży kreme też dla ciężarówek - MUSTELA. Ale właśnie mi siękończy więc muszę kupić kolejny kremik.
Obawiam się jednak, że po prostu taka moja uroda cyckowa... :mad:

A ja się biedna łudziłam, że choć w ciąży będę miała "solidny" biust i niestety, moje marzenia na razie się nie realizują...Biedny mąż. Mam jeszcze kilka miesięcy, więc może.... :)
Z drugiej strony nie martwi mnie to bardzo, pocieszam się, że jak jest niewiele, to pozostanie sterczące :)
Kurcze, ale waga szaleje dziś rano było 60,3 kg. (przed ciążę 55,5). Chyba przestanę się ważyć...

Pola ja już się przestałam wązyć jakieś 2 m-ce temu ;D Teraz tylko u doktorka, chyba że akurat zapomni wygonić mnie na wagę :p
Wychodzę z założenia, że kobieta w ciązy nie może się denerwowac :p

Lucyann FANTSTYCZNIE SŁODKIE ZDJĄTKO!!! O0
Świetny pomysł na zabawę z brzucholem ;D ja już kilka razy miałam ochotę zrobić coś takiego, ale jakoś zawsze tak wychodzi, że zdjęcie robię w biegu więc w standardzie - a potem żałuje :mad:

Widać humorek Ci dopisuje dzisiaj ;D

No pięknotki te nasz brzuszki....Dorotak, a Twoj jest tak smiesznie spiczasty:) Kurcze, niby taka nie różniąca się specjalnie część ciała a jakże inna u każdej z nas...Milutko:)
Ja swoje z 22 tyodnia (dokładanie w środę), oj, nawet termin mamy blisko:) zamieszczę, jak wejdę na górę i zechce mi się skopiować z aparatu do kompa....Słodkie lenistwo hihihihi. Ok, mobilizuje się i idę. Jakoś trzeba spalić to sniadanie:) Zniosłam i dupa. Mam nowego kompa i nie umiem znaleźć czytnika kart:( Oj, jakie to wszystko skomplikowane...Zrobie to później.A tak się starałam...
A co u innych dziewczynek???Jak rozwój brzuszków??
U mnie na wadze 61,5kg. Chyba odstawię czekoladę (bo własnie się kończy ;)

reklama
Do góry