reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki:)

dorotak ależ wstyd :-[ Żeście ładnie mnie zmyliły :-[
Ale jak widzisz Lucyann chyba nawet zadowolona ;D

reklama
monika_k80 bo zobacz jaka z maji33 kruszynka... to i brzusio malutki, bo maluszek tez kruszynka po mamusi :)

Alez ja bym chciała tak wyglądać... Tylko Ci pozazdrościć maja33 !!!
A ja zamiast trzymać dietę, to się właśnie posprzeczałam z moim MM i zjadłam cała paczkę herbatników Petitków :-[

monika_k80 pisze:
A pierwszo slysze ze petitki taaaakie kaloryczne :)
Z racji, że dośc daleko mi z wyglądu do Ciebie :-[ To ze słodyczy najlepiej jakbym jadła ogórki kiszone ;D Albo najlepiej nic :mad: Jak tak dalej pójdzie to będę się turlała pod koniec ciąży.... :mad:
Ale baaaardzo mi miło, że chcesz mnie podnieść na duchu
a025.gif

hej

Dziewczyny to ja tu sie chwale moimi wielkimi rozmiarami a wy mowicie ze malusi ha ha, u mnie to jakos dziwnie bo dopiero okolo 3 tyg cos wiecej widac he he jestescie kochane az taka mala nie jestem 160cm ;D ;D ;D, ale tez o to sie martwilam ze taki maly brzuszek i pytalam poloznej ona mnie obmierzyla i stwierdzila ze wszystko w nalezytym pozadku i roznie kobitki przybieraja w ciazy ;D ;D ;D, a moze ja pod koniec ciazy bede taaaka duza

Lucyann- swietne fotki fajoski brzusio i masz racje fajnie sterczy ;D ;D ;D

Oj laseczki jestescie boskie
Moja mama taka kruszyna do piatego miesiaca nic nie bylo ponoc widac to ja babacia do rodziny gdzie ciotki odkarmily to zaczelo byc widac.... ja nie mialam nigdy plaskiego brzuszka mimo faktu ze duzo trenowalam (rownierz zawodowo)taka kuleczka byla przedemna moze od piwa ciezko powiedziec i potem szybko bylo widac w trzecim mieciacu juz niezle ale teraz to tylko brzuchol do przodu i cieszmy sie...

reklama
Do góry