reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze Brzuszki

tunia twoj maly jest i tak od kilku tygodni chyba z tego co pamietam a moj tak na zdjeciu wychodzi bo gdzies te 21kg sie schowalo, a jak m zrobil mi fote podczas ktg to mnie nie widac tylko brzuch haha

reklama
ewstra- faktycznie maly sie wydaje ten twoj brzuchol... ale sliczny jak zawsze

tunia - Mi tez sie wydaj ze twoj brzuchol sie zatrzymal, albo jakos tak fobisz fotki :-) zgrabny, ksztaltny sliczny

vill no śliczny brzuszek ;-) ale sie zmienil przez te kilka tyg ;-) zato mnie pocieszyl twoj brzuszek ze nie tylko ja mam rozstempy ;-)

no taka nasza natura smarowalam czym sie dalo.. i nic to nie dalo.. ale ja sie nie przejmuje i tak ich zbytnio nie widze bo brzuszzek zakrywa i ja nic nie widze co pod brzuszkiem jest ;-) amelka zaduza ;-)

reklama
ina - slodki , zgrabniutki alez ja ci tej krechy zazdroszcze :tak:
atan - dzidzia duza ma sie wrazenie ze ci skory zaraz zabraknie - piekna pileczka i 41 tydzien :szok: szok , no i kolczykowe dziurki obecne - tak jak i u mnie :-)
vill - okraglutki bzusio , super i podziwiam a jeans , ja nie moge , niewygodne mi ... super wygladasz

co do rozstepow - dziewczyny z doswiadczenia - NIE PRZEJMUJCIE SIE po ciazy polecam zakupic bio oil i sie wcierac po kazdej cieplej kapieli- ja mialam takiesame czerwone krechy , teraz ( znaczy przed 2 ciaza) nosilam bikini i jak skora opalona to praktycznie nie widac :tak: bladziutkie kreseczki tylko jak sie przyjzysz z bliska i pod palcami czuc troszke pekniecia - wiec bedzie ok :tak::tak::tak:

Do góry