reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Ja też smarowałam - jedyne czego się dorobiłam, to podrażnienie, bo się okazało, mam uczulenie na krem :dry:
I nie przejmuję się nimi ani trochę - wiem, że zbledną. Opalenizna mi raczej nie grozi, bo ja z natury bladzioch a słońce to mnie zawsze na raczka urządzi (nawet przy kremach z wysokimi filtrami), ale ma to ten plus, że rozstępów też nie widać (mam już kilka starych na ramionach z czasów dojrzewania)

agusia jeansy ciążowe (jedyne wyjściowe spodnie do ludzi - z całych dwóch w ogóle :szok:, ale drugie tylko w domu się nadają), ale są tu takie, które nadal we własnych chodzą :-D

Anula twój brzusio cudny jak zawsze :)
Ewstra malutki baloniczek, ale może jeszcze urośnie, śliczny :)
Inamorate no Hania już za kilka godzin może będzie już orzy tobie, brzusio śliczny :)
Atan Amelka ładne ma mieszkanko, ciekawe kiedy bedzie z niego chciała wyjść :)
Vill ładny brzusio, kinder suprise rośnie ładnie :)

Ostatnia edycja:
Atan dokładnie :D mi go dziewczyny polecily i w aptece pani tez chwalila , jest dość drogi a sporo idzie , ale moim zdaniem mi pomógł, zobacz moje zdjęcia wcześniejsze co dodawalam , ledwo widać jasne kreseczki, a nie jestem wogole opalona i skóra jest naciagnieta , normalnie jak jestem opalona to bardzo malusio widać. :D

Uuu poleciałyście :-)

Ewstra chyba to widać, ze w kanał weszła zmienił kształt!
Tunia drobino ale Ci bedzie dobrze w czasie porodu- no i po nim!
Villandra to żeś poleciała z tematem! Ale różnica :-)
Atan chyba wciaz rosniecie- hehe kiedy lekarz przerwie ro szalenstwo?? ;))
Inamorate- CUDO!! I ta kreska..ja mam ledwo widoczna :-( Papa piekny brzuszku iny, witak Haniu!! :-):-D

Angel no zobaczymy moze sama zechce wyjsc a jak nie to w poniedzialek dostane skierowanie do szpitala ;-) wiec jeszcze nie caly tydzien ;-)

reklama
Do góry