reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze Brzuszki

Hehe widzę wątek leży odłogiem - każdej już za ciężko by baloniki uwieczniać ;)
A sobie wstawie bo śmiesznie wygląda juz moj brzus- ewidentnie schowana piłka;)
Strasznie tak nabrzmial, jakby mial zaraz pęknąć!
I sorry za twarzowe- to nie tak, ze sie zaniedbuje porpostu czyszczenie kosmetyczki i stwierdzilam, ze nie mam juz czym sie malowac :no: A, ze wydatkow sporo musze poczekac na jakies lepsze czasy i uzupelnic zapasy ;-) A pomyslec, ze kiedys na ulice bez make upu nie wyszlam! Alez sie człekowi priorytety zmieniaja, szczegolnie jak sie ledwo kula ;-)

Start 38 tydzien

DSC00135.jpg

reklama
Angel zapewniam Cie ze bez makijazu wygladasz bardzo dobrze:-)musiala bys mnie zobaczyc:szok::-)
A brzus cudny, naprawde jak bys tam pileczke upchnela:-D

Angel, gdzie ty ten swój brzuś chowasz? Jak siedzisz taka mała piłeczka się z niego wydaje :)) a bez makijażu ślicznie wyglądasz :*
Kadza fiu fiu ładna kobietka z ciebie i brzusio jaki duży, slicznie!!! :))

Angel, Kadza ale ladnie wyglądacie kobietki :-D:-D

A gdzie reszta się ukrywa, no pokażcie brzuszki :)))) Ja to mam taki wypasiony obwisły a feee :-D:-D:-D

Kadza ale ładnie wyglądasz :))

Właśnie tak smieszne.. jak sobie w domku siedze to tez tak brzuch mi nie przeszkadza..a potem wyjde na miasto i kazda witryna moja bo nie moge uwierzyc, ze to ja w tym odbiciu jestem :szok: A ludzie sie na mnie gapia jakbym miala zaraz pasc i urodzic :crazy::-D

reklama
Angel, kadza rzeczywiście piłeczki chyba powkładałyście pod te sweterki ;-) A wyglądacie ślicznie i piszę to całkiem szczerze, a nie dla zasady :-)

Do góry