reklama

Nasze brzuszki :)

Ja kupilam jakis czas temu bawelniane bokserki w new yorkerze i sa suuuuper. Fakt zadnyc koronek itp ale teraz mi nie sa az tak potrzebne :-P a w upaly chociaz tylek mi sie nie pocil w sztucznych gaciach :-P

Nulini moze wystarczy nie zakladac stringow :-P

reklama
Ja też od pierwszej ciąży nie mogę stringów.
Mam może ze 3 pary, bo do niektórych spodni tylko one dobrze wyglądają, ale zaraz mnie uwierają i w ogóle dupa mnie od nich boli :-P
A wcześniej tylko w stringach chodziłam heh

ja tam nigdy stringow nie lubilam i moj na szczescie tez nie, wiec chociaz w tym sie zgadzamy:tak:
agulqa pobijasz brzuchem tutaj wszystkie chyba:-p ale fajnie po przynajmniej widac, ze bedziesz mama,a u mnie to zalezy jak sie ubiore jeszcze:confused: chcialabym sie juz chwalic:tak:

Ja uważam że u mnie widać a ostatnio słyszę ze nie widać -_- moja mama to w ogóle walnela "ty taki brzuch zawsze miałaś" :-P ale ona widzi co chce widzieć :-P pewnie jeszcze jakiś czas nie będzie do niej dochodziło ze w ciazy jestem ;-)

Co do stringów to ja jakoś rok temu przestałam nosić pupa dużo lepiej wygląda w bokserkach ;-)

To ja też się pochwalę brzuszkiem, jutro zaczynam 18 t.c. :-)

DSCF2272.jpgDSCF2274.jpg

Załączniki

• DSCF2272.jpg
    DSCF2272.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 83
  • DSCF2274.jpg
    DSCF2274.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 95
alecta, no mam identycznie!!! Kiedyś nosiłam tylko stringi (co było paradoksem przy moim masywnym zadzie :baffled:), a teraz mnie żrą w dupę i wolę dobrze dobrane bokserki pod obcisłe spodnie niż sznur w dupsku :-D

aob, mój mąż stringi uwielbia :-(

femme, nieee no, skąd, nie widać, po prostu się grochówki obżarłaś :-D:-D:-D

Marcioszek, plasujesz się pośrodku listy :-D Zgrabniutki, ale nieduży jak na 18tc :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry