reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki

a ja chce wieksze cycki!!!!! Przed pierwsza ciążą się cieszyłam że super cycki urosną... a du wielka dupa raczej urosła niż cycki. Po ćwiczeniach to zero zostało. Teraz niby trochę śliweczki spuchły ale to itak nic! Ja chce operacje!!!

Pospisuje sie pod kazdym slowem.
Ja na serio mysle operacji tylko sie boje

reklama
A tu my koniec 16 tygodnia :-)
IMG_20150220_160814.jpg

Załączniki

• IMG_20150220_160814.jpg
    IMG_20150220_160814.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 101
Dzieki Anney, wiele osob mi to mowi ale ja jakos tego nie widze :D poza tym ten cyc to jest jeden wielki bol szczegolnoe teraz i najpiekniejszym momentem dla mnie jest wieczor kiedy mpge sciagnac biustonosz i odetchnac pelna piersia buahahahaha :D
Zazdroszcze kobitkom z malym biustem naprawde !!

Ja tez tak mam w sensie zazdroszczę tym z małym albo mniejszym niz moje Eh.. Chciałabym tak z D i to by mi spokojnie wystarczyło a tu jestem juz na G i H .. A gdzie tu do sierpnia oOOo... Na szczęście ból piersi juz minął i jest lżej ciut..

Ja tez tak mam w sensie zazdroszczę tym z małym albo mniejszym niz moje Eh.. Chciałabym tak z D i to by mi spokojnie wystarczyło a tu jestem juz na G i H .. A gdzie tu do sierpnia oOOo... Na szczęście ból piersi juz minął i jest lżej ciut..

bunia, no wlasnie... h. aobwod pod biustem sie zmniejszyl.

dziewczyny, ja ekspertem od peirsi nie jestem, ale mysle,ze to od gruczolow zalezy.
ja mam glownie gruczolowe piersi (sa w rodku twarde i ewidentnie gruczolaste, zreszta stwierdzone na usg, nie zwisaja, nie uciekaja na boki jak sie poloze), stad maseeee pokarmu i nawet jak chudne, to piersi mam spore.... chyba nigdy nei zjechalam nizej F, a przynajmniej nei pamietam. jesli ktos ma tluszczowe piersi, to spalaja sie jak kazdy inny tluszcz na ciele i mysle,ze na to wiekszej rady nie ma, bo to czysta genetyka.

mam klevanke, ktora ma czysto tluszczowe piersi i do tego malutkie, po ciazy puste doslownie woreczki skory. zrobila sobie operacje, dla wlasnego samopoczucia, nei jakies g, ale male c i chwala jej za to, bo czuje sie dobrze teraz i to jest bardzo wazne.

wszystko to ma swoje dobre i zle strony, bo np gruczolowe piersi maja wieksza szanse na nowotwor, zwapnienia etc. wiec trzeba badac czesto i nie mammografem!

Ostatnia edycja:
A ja mam E ale mysle ze zle dobieram staniki.. musze sie przejsc do specjalisty haha ;)

Przed pierwsza ciaza miala b i jak schudne kiedys w koncu to mam nadzieje ze cycki tez spadna bo wcale nie jest mi fajnie miec takie cycki.. m zadowolony , ja mniej. Mysle jednak ze jak schudne to zostana flaczki i wtedy wypelniac bede haha :)

akuku, tu masz w sklepach z biustonoszami, debenhams, fenwick, bravissimo, le senza (aczkolwiek ci maja scislejsza rozmiarowke) bra fitterki, ja kazdemu barvo polecam, bo dobrze dobrany stanik cuda zdziala z piersiami.

Ja jak była młoda to byłam zielona w dobieraniu staników i kupowałam jakieś DD i masakra jak sobie przypomnę jak cycki skakały na prawo i lewo itp fuj! A potem wymierzyłam i zaczęłam pamietam od F a potem co ciut przytyłam to rosly.. Jak byłam około dwa lata temu s szpitalu to od nadmiaru cukru we krwi i insuliny intensywnie zaczęłam tyć, w dwa tyg z 12 kg, rozstępy itd.. I dalej przybieram ale wolniej jakoś nie umiem opanować tego.. Noi jestem na G/H a teraz chyba muszę kupić I Eh.. Albo jakoś sportowy nie wiem jeszcze ale podparcie piersi to podstawa bo inaczej plecy bedą mnie bolec..

reklama
bunia, przy tak duzych piersiach nie kupuj sportowego!!!!

dobr
ze dobrany miekki stanik.

Do góry