reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Śliczne brzusie.. Ja jutro wrzucę ale u mnie mało widać bo tłuszcz przewarza chyba haha :D

Pupui ja oddam bimbalki :) mam nadmiaru ze ho ho ..

Ja przez biust się ostatnio załamałam... Normalnie noszę M/L bluzki czy sukienki, w zależności od sklepu. A ostatnio kiecki ciążowe mierzyłam i musiałam wziąć XL bo w cyckach opięte były:/ a wszędzie indziej luźne:/ poczułam się jak wieloryb:/

Kasietta nie boj nic ja juz z F wskoczylam w G a gdzie tam do konca :D najpietw ida cycki poten dlugo nic potem brzuvh i gdzied na koncu wylaniam sie ja buahahaha

Kasietta nie boj nic ja juz z F wskoczylam w G a gdzie tam do konca :D najpietw ida cycki poten dlugo nic potem brzuvh i gdzied na koncu wylaniam sie ja buahahaha

a daj spokoj. ja wlasnie wcxoraj u bra fitterki bylam, bo jux ten ostatni stanik xa maly.
a gdxie do konca sierpnia ;)

tu magdus i cycki i dupke piekna stercxaca masx :-)

a ja chce wieksze cycki!!!!! Przed pierwsza ciążą się cieszyłam że super cycki urosną... a du wielka dupa raczej urosła niż cycki. Po ćwiczeniach to zero zostało. Teraz niby trochę śliweczki spuchły ale to itak nic! Ja chce operacje!!!

Heh ja też myslalam ze mi zostaną takie fajne a tu dup *
A mówią że to faceci tacy przedmiotowi a my tu nic tylko o dupkach i cyckach rozmawiamy :-D:-D

reklama
Dzieki Anney, wiele osob mi to mowi ale ja jakos tego nie widze :D poza tym ten cyc to jest jeden wielki bol szczegolnoe teraz i najpiekniejszym momentem dla mnie jest wieczor kiedy mpge sciagnac biustonosz i odetchnac pelna piersia buahahahaha :D
Zazdroszcze kobitkom z malym biustem naprawde !!

Do góry