• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Pięknie dziewczyny wyglądacie nie ma co :) zgrabniutkie jak talala :) u mnie w cycku najwiecej urosło bo winietkowe stare bluzki po prostu nie wchodzę Eh :/ noi brzuszek z biodrami tez idzie swoim trybem juz .. No ale jak to mówicie po ciąży będziemy za maluszkami ganiać i sie weźmiemy za siebie i będziemy piękne :D

reklama
Anney a jaki masz rozmiar w biodrach teraz?
Mam podobną figurę do ciebie- tzn miałam przed ciążą, wąska talia i szerokie biodra- mama zawsze mnie pocieszała, że łatwiej dzieci bedę rodzić - oby to była prawda!! ;). No i kiedys wygrałam konkurs u mnie w pracy- robiony przez chłopaków a pod tytułem- która dziewczyna w pracy ma najbardziej seksi kształty hahahaha ;)

lilija o! siostra hahaha

fiu fiu :-):-):-):-)

teraz nie zmienil mi sie 40 (JESzCzE!! :szok: choc jest ciasniejszy i nie wiem jakim cudem jeszcze wchodze w ta 40 przy 111cm w biodrach:baffled:- ocvywiscie ciazowa 40, ale rurki z h&m z gumka mam normalnie 12/40).
pewnie tak samo jak ty, wsvystko olowkowe, albo bawelna
z odrobina stretchu, bo inaczej wisi wszedzie oprocz dupki., czy masz jakies inne ubrania dla naszych ksztaltow? (jesli gore luzna ubiore, wygladam jak worek xkbwkjw i piekny kwadracik :baffled: uzy cyc, luzna bluza i duza doopa :szok:;-))

co do rod
zenia dzieci, ja ci kochana zycze,zeby tak bylo, u mnei totalnie sie nie prawdzilo ;-)

Anney ja najczęsciej noszę spodnie np z lycrą, bo ładnie wtedy "otacza" pupę nie odstając od talii, kiedys nosiłam dużo biodrówek, teraz wolę wyższy stan. Z koszulek lubię luźniejsze ale nie za bardzo aby właśnie nie wygladać jak worek, nielubie jednak jak za mocno odróznia się talia od bioder , chyba ,że mówimy o sukience :D, wtedy uważam,że nasza figura wyglada seksi ;)).

Serio szerokie biodra nie pomagają w rodzeniu?? Fuck! Kolejny mit przekazywany przez moją matkę! Tak samo jak - jedz kromki (brzegi chleba) to będziesz miała duże cycki :D

Serio szerokie biodra nie pomagają w rodzeniu?? Fuck! Kolejny mit przekazywany przez moją matkę! Tak samo jak - jedz kromki (brzegi chleba) to będziesz miała duże cycki :D

hahahaha uwielbiam cie hahahahahah

no mi srednio pomogly. a mam dosc duzy rozstaw kosci miednicy bo 32cm i pierwszego syna rodvilam 68h a drugiego 23z hakiem hahaha wiec miedvy bajki mozna wlozyc te historie o predyspozycjach.
moja jedna bratowa (ta ktora rodvi tydvien pr
zede mna) tez ma szerokie biodra i z kolei miala porod pierwszego dziecka w 1.5h od przyjazdu do szpitala, a jechala, bo jeje sie wody saczyly:-) choc skurcvow specjalnie nie odczuwala bolesnych.
druga, chuda tyczka, waskei biodra, typowa chlopczyca. pierwsze dziecko 5h!!
wiec nie ma reguly.

aaa, wspomniaana w innym watku pr
zyjaciolka, co rodzila tego 26tygodniowego malucha z raczka na glowce. on mial troch eponad 30cm dlugosci, glowke 23cm i rodvila go aktywnie 9h.

√yc
ze ci,zebys miala bardvo ekspresowy porod :-):-) i sobie tez ;-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1429131059.394133.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1429131071.872927.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1429131102.158372.jpg
A to my dziś. 21t6d

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429131059.394133.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429131059.394133.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 125
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429131071.872927.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429131071.872927.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 118
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429131102.158372.jpg