• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Dziękuję dziewczyny [emoji4] Była dziś u mnie przyjaciółka i jak co miesiąc zrobiła profil brzucha, a te inne na spontanie. Tak mi się spodobały, że aż zrobiłam coming out na fejsie [emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
Mojwgo m siosyra ma bardzo szerokie biodra i cesarki dwie.. a znowu duzo osob z waskimi biodrami szybko rodzi..nie ma reguly.

Lilija buhahaha c tymi pietkami od chleba nie sluszlalam.. hahaha aoja kolezanka pila bawarke i mowila ze jej od tego cycki jrosly buhahaha.. oczywiscie nikt tylko ona to widziala hahahaha

Zuzzi pieknie wygladasz ;)

To tylko ja taki pasztwt w tej ciazy ze bym sobie leb obciela :p

Ola no jak jestes idealna... ja sie nawet nie mierze bo sie tylko wkurzac bede haha. Juz waga mnie wkurza a tu jeszcze wymiary.. niedlugo bede szersza niz wyzsza i bedzie mnie latwiej przeskovzyc niz obejsc haha.

Akuku czuje sie dokładnie tak samo ! [emoji30]
Juz jak zaczynam patrzeć w lustro to jest "o matko" i moja waga to tragedia i ach szkoda słów.. I chyba nie będę robić zdjeć na pamiątkę [emoji15]

Bunia czuje sie masakrycznie..ale jak mowie przezyje wszystko byle mala sie zdrowa urodzila... ale mam dosc juz wszystkiego. Jestem zmeczona ciaza ale moze i dobrze ze daje mi w kosc bo nigdy wiecej nie bede myslala by zajsc w ciaze ponownie hehe.

reklama
Piękne macie te brzuszki, jak ja patrzę na mój to aż się boję co będzie dalej :) co do smarowania smaruję się bio-oil i zobaczymy co z tego będzie, bo w pierwszej ciąży smarowałam się zwykłą oliwką i do porodu szłam z brzuchem jak po ataku wściekłego kota :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry