reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki

Happy może to dlatego, że dziecko jest inaczej ułożone niż w typowej ciąży. U mnie przy córce tak jak i teraz mam żebra płaskie a potem w pewnym momencie zaczyna się brzuch. Jak położę się jest praktycznie nie widoczny a na stojąco raczej średni w porównaniu z waszymi :)

reklama
Asiunia-moja mam mówi podobnie zr to ułożenie malej(nisko i poprzecznie) i moje kosci...po tyłku widac jakie "piękne" mam biodra i wysunieta miednice...no i mama mieu zr jak sie klade to mala spokojnie się jeszcze mieści między kości

20 tydzień 5 dzień :) :D rośniemy i dajemy czadu z kopniakami :)

Załączniki

• WP_20160401_12_27_24_Pro.jpg
    WP_20160401_12_27_24_Pro.jpg
    694,2 KB · Wyświetleń: 210
U dziewczyn przy normalnym ulozeniu dziecka brzuszki zaczynaja sie zaraz pod biustem u mnie natomiast troche nad pepkiem. Dalej czuje nisko ruchy takze na razie nic w tej kwestii nie uleglo zmianie.

Ja mam łożysko na przedniej ścianie I bardzo slabo czuje malucha. Ale coś tam się rusza :) zazdroszczę Wam , że już macie taka rewolucję w brzuchach ;)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Do góry