Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
asiunia jak super ja czesci cialka nie widze, ale na pewno nogi ma po lewej stronie bo jak zasypiam na boku-brzuchu lewym i za bardzo na brzuch sie przekrece to mi tupta po kosci biodrowej a z prawej strony ruchy sa nie az tak po bokach i do gory, wiec wnioskuje ze lapkami boksuje ja mam przegrode wiec mysle, ze ma ograniczone mozliwosci zmiany pozycji
Asiunia wiesz co mi Twój brzuszek przypomina? Jakby dzidzia się pod kocykiem schowała i dupine wypinala u mnie nie widać z której strony co wypina. Mam po prostu arbuza i juz. Czy pod ręką kopniaki i widać jak brzuch tancuje ale takiej magii jak u Was nie ma na razie za dużo mam tkanki tłuszczowej
Mamakulka ja tez do najszczuplejszych osób nie należę Jestem raczej normalna, nie za chuda ale i nie pulchna Z córką jak leżałam miałam bardziej rozlany brzuch, ale zaczynałam z wyższej wagi i na tym etapie miałam 2,5 kg więcej na plusie a w sumie chyba ponad 5 kg jestem lżejsza