reklama

nasze buźki!

Dita Super! I pomyslec, ze to wrzesien... Slicznie wygladasz, cyckow zazdroszcze;-). Wygladasz kwitnaco. A nie jak rekonwalezcentka:-p.

reklama
Dita -swietna z ciebie mama,a rodzinka jest super,dzieciatka wasze sa sliczne,takie radosne,szczesliwe i wesole:-) i przyznam ze po urodzeniu dwojki dzieci wygladasz pieknie.
Pozdrawiam

o raju, Dita... juz wiem, czemu ten twoj kupil ci niespodziewany i zajebisty czerwony rower!.. chce cie przy sobie zatrzymac po prostu :-D matko, dziewczyno, czy ty masz pojecie, jaka masz fantastyczna figure!??? taki biust (niecieknacy! :-p) przy takich nogach i w ogole proporcjonalnej i szczuplutenkiej sylwetce!!!??
jestes piekna, masz piekne coreczki i piekna rodzine, a swiat jest dzieki wam jeszcze piekniejszy :-) :tak: buziak i brawo!

Dziękuję, dziękuję, jesteście przekofane:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Faktycznie wypad był mega udany, najlepszy w tym sezonie;-). Niestety dziś już jak u kasu - zimno i leje i leje cały dzień.
Agutka - takie czyste i piękne jeziorka mamy godzinke jazdy od nas - na Pojezierzu Łęczyńsko - Włodawskim. (Maja - i Firlej tez do tych jeziorek należy;-):tak:).
A z tą moją figurą... - no cóż, operacja i głodówka tygodniowa zrobiła swoje, ale myślę że szybciutko to nadrobię (niestety ,hehe), bo w sumie to teraz na diecie głównie węglowodanowej jestem, a wiadomo że to węglowodany tuczą;-)

Ale powiem wam że wczoraj nie wytrzymałam, bluzeczkę w końcu zdjęłam i musiałam chwile popływać;-)Co tam szwy - już prawie wygojone;-)co tam blizna - jak się pływa to jej nie widać;-):-p:-D

aenye - jesteś niesamowita - wieeelka buuuuzia:-)

Dzięki jeszcze raz:tak:

Ostatnia edycja:
jak juz wklejam, to i wkleje sie z wesela ;-)

ja i moje lejdis!
(a chwile pozniej zawolali nas, bo sie zwolnila doslownie pierwsza lawka za panna mloda i normalnie jak piec druhen odprowadzalysmy nasza sis do oltarza, hehe ;-) )

ja i malzon in love ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry