reklama

nasze buźki!

reklama
hehe, jestesmy superszczesliwi :) :) :) i tak juz 4 lata... :) :) :)

czasem sie martwie, zeby nic sie nie zmienilo miedzy nami, jak sie Filip urodzi... zebysmy zawsze byli dla siebie najwazniejsi... heh, zobaczymy :)

Piękna z Was para ;) :laugh: i serio, nie musisz sie martwić o to że Filip Was w jakikolwiek sposób oddali czy poróżni :) Jeżeli Wasz związek jest tak świetny i silny jak piszesz to tylko bedziecie mielidodatkowy powód do radości ;D Mnie i Tomka Lucky bardzo zbliżył! ;D Nastał nowy etap "rodzicielstwa" i jest superancko! Z dzieckiem można robić wszystko, łącznie z życiem towarzyskim, nie martw się! (Miałam podobne obawy, ale T. szybko je rozwiał ;))

kurcze, oby bylo, jak mowisz, luckymama... bo nie chcialabym strasznie tego stracic, co nas laczy. mysle, ze raczej marne szanse ;) ale jednak dzidzia to rewolucja. a my jestesmy oboje tacy mlodzi jeszcze... czasem sie zastanawiam, czy sie nie pospieszylismy troche z dzidziolem... czy nie bedzie klotni o Fifke, jak go wychowywac itp. boje sie tez, zeby mi nie odwalilo na punkcie malucha - wiecie, zeby sie moj m nie poczul "zbedny" i odsuniety... bo tak naprawde on jest dla mnie najwazniejszy, a ja dla niego - przynajmniej na razie - i nie wyobrazam sobie, zeby moglo byc inaczej :) on chyba tez nie :) mysle, ze oboje czeka nas zimny prysznic :) :) :) ale nie znaczy to, ze nie cieszymy sie z Filipka! wrecz odwrotnie :) :) :)

jejku, mam nadzieje, ze to rozumiecie! nie chce na wyrodna matke wyjsc :)

Wcale na wyrodna matke nie wychodzisz!!! Raczej na kogoś niepewnego jutra a do tego masz prawo ;)
Ale spokojnie dasz radę!!! A jak Filip się urodzi to Twój m na pewno zwariuje na jego punkcie!!! To z nimi tak jest! A Miłość jeżeli jest to tylko się zwiększy!!! ;D ;D ;D Na pewno się nie stracicie! Warunek: nie dajcie się zwariować przez dobre rady!!! Sami bedziecie wiedzieć co dla Was najlepsze ;) i dla Filipa też. A wychowasz go najlepiej jak bedziesz umiała i mogła= to normalne. ;D A że jesteście młodzi to tylko +, bo dziecko urośnie, a Wy wciąż młodzi bedziecie jeszcze mieli całe szaleństwo przed sobą ;) :laugh:! Wiek nie świadczy o starości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry