reklama

nasze buźki!

..aenye nie no poprostu nie moge się na Wasze zdjęcie napatrzeć ;D

Nie martw się wszystko będzie tak świetnie jak jest a nawet lepiej :D Tatusiek będzie dumny z Syneczka i z Mamusi która mu tego Facecika dała :D i wszystko się ułoży napewno :)

reklama
sa_raa - no nie? ;) dziekuje ;) ale ja tez nie moge sie napatrzec ;) mam je kilka dni dopiero (szwagierka dopeiro teraz przyslala) ;)

hehe, sugar ;-) dzieki za komplemencik (chociaz ta cecha czasem strasznie komplikuje zycie, np. jak ide gdzies z afera lub reklamacja ;) to czlowieka nie traktuja powaznie ;) hehe)
a co do fot, mialam juz niejedna sesje, ale niewiele z tego wyszlo, oprocz slicznych fotek na pamiatke.. ;) widocznie nie mialam "tego czegos" :) no i zabraklo mi jakichs 7 cm wzrostu do doskonalosci ;) zycie!

siem okazalo jednak, ze wazny :/ przynajmniej tam, gdzie sie pokazywalam.

niewazne :)

a zdjecia... gruba wiekszosc mam w albumach, niewielka tylko czesc na plytkach, ale nie wiem, gdzie ;-) jak znajde to pokaze... moze, kiedy mnie deprecha ciazowa dopadnie (czyli jak juz bede strasznie gruba, co moze nastapic juz wkrotce - wlasnie wpierdzielilalm pol opakowania krowek i daleko mi do konca ;-) ) i bede chciala poprawic sobie nastroj ;-)

"Kicia80 a Twoje foto gdzie?"
luckymama ja juz cos tam wklejalam na poczatku :)

postaram sie cos nowego zapodac :)
ale zespsul mi sie laptop w domu :( musze oddac do naprawy.
klikam tylko z pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry