reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze ciala po ciazy

Olu jak ktoś lubi to na laktacje bardzo pomaga picie kawy zbożowej z mlekie, ja pije i wiem że napewno pomaga.

reklama
Co do maseczek to ja się zachwycam zawsze Algami a to z witaminami a to ze złotem koloidalnym,uwielbiam je :happy: z serii Rosarium Kociu mam krem na noc i pod oczy,jestem zadowolona wiec spróbuje i maseczkę :happy:

Mi na moja cerę pomogłby tylko laser albo mikrodermabrazja,mam paskudne blizny po trądziku niestety....narazie kasy brak na to...ale rzeczywiście maseczki z alg mimo że zapach maja taki sobie to są świetne!
Kawke zbożową lubię więc skorzystam,dzięki Izabelko!

najlepszy sposób na zbyt dużo wody w organiźmie to....picie wody litrami,możesz tez spróbować czegoś lekko moczopędnego,poza tym pomaga ruch,np lekkie ćwiczenia fitness.

niestety oluś wody modę pić tylko 2 litry dziennie (tak kazał lekarz), a co do ćwiczeń to codziennie wieczorkiem 20 min na orbitreku i 10 min na rowerku. obrączka niestety nadal wchodzi z oporem :(

Agar widze,ze nasze dziewczynki sa z tego samego dnia:tak:..dopiero teraz zauwazylam:-)

co do piwa karmi to tez slyszalam,ze pomaga.:tak:.mi lekarka tez polecila picie wina lampke dziennie wtedy sie rozluznia organizm poprawia krążenie i mleczko leci:-):-)

reklama
agar a karmisz piersią? bo nie wiem czy mozna przy tym pić czerwoną herbatę...a polecam :happy: ja piłam jeszcze pokrzywę i zażywałam kąpieli w solach...Zabłockiej,Iwonickej ,Borowinowej-polecam nawet ogólnie bo skóra po tym jest fajniusia jędrna,gładziutka a i obrzęki zdecydowanie się zmniejszają,ja się ich pozbyłam moze i Tobie pomoże;-)

Do góry