reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze ciala po ciazy

Oj nie strasz Wiki, jeszcze nie teraz, za 2, 3 latka:tak: No niezle ja sama jestem zdziwiona, normalnie jak za czasow jak sie tylko spotykalismy;-) :-) hehe

reklama
hehe no to tylko sie cieszyc:-)bo ja jeszcze daleko w polu jestem hehe ..no chyba,ze drineczka wypije to wtedy mnie bierze:tak:
Oj tam 2-3 lata moze Mikolaj zechce w tym roku przyniesc hihi;-)

hehe no to mezus pewnei co dzien ci robi drineczki:laugh2: ,chociaz teraz to nie musi skoro bez wspomagaczy dajesz rade:-)
Ja wlasnei pije drineczka wiec moze,kto wie jakies szalenswto bedzie:-);-):tak::laugh2:

my tez tak prawie codziennie drinkujemy. Jak maly pojdzie spac to my po maluszku i tak siedzimy, apozniej odzywaja sie dzikie rzadze;-) No ale jak widze nie tylko u mnie:-)

a juz myslalam,ze to tylko ja tak drinkuje i az mi glupio bylo ,ale sama nie jestem:tak:...a no dzikie rzadze sa najlepsze:-):tak:;-)

Ja drineczków czy lampi winka(albo dwóch...)sobie nie odmawiam...Co do sexiku to nie ma szans-leci ze mnie jak cholera!!!Ile jeszcze???!!!

reklama
Do góry