reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
No i stało się...wczoraj wieczorem dostałam pierwszą @:baffled: !!!!!!!! Buuuu.....:-( leje się ze mnie....a myślałam że jeszcze trochę nacieszę się jej brakiem...Po południu normalnie padłam razem z Olisiem i spaliśmy 2 godziny,pierwzy raz mi sie zdarzyło spać w dzień od porodu!Czy to oznacza,że w pełni wróciła juz płodnosć jak ma sie okres? I czy @ powoduje,że zmniejsza się ilość pokarmu? Wiecie coś na ten temat?

Olu jest jajeczkowanie...jest miesiączka ;-) czyli płodność wróciła jak najbardziej :happy: i to nim dostałaś @ :-D a jak z pokarmem niestety nie wiem:confused: brakuje mi w tym doświadczenia:zawstydzona/y: ehh luknęłam chwilkę i zmykam do mężusia,buziaczki:happy:

A jajuż drugą @ w tym miesiącu dostałam-to podobno skutek uboczny plasterków...Bleeeee.........No ile można???!!!

Współczuje Kociu - 2 razy w miesiącu :( Ja naszczęście jeszcze nie mam :) Ale lepiej się nie przechwalam bo czasem dostane nieoczekiwany (niemiły) prezent na święta

Kociu ja chciałam plasterki ,ale mi właśnie lekarz odradzał...bo mówił że albo jest zbyt często krwawienie...albo go nie ma...:confused: a szkoda bo wydawało mi się to takie wygodne:dry:

Ja dopiero naklejam drugi miesiąc-zobaczymy jak się będą sprawdzać...Jeśli do 4-tego cylku wszystko się nie ureguluje to będę zmieniać na jakieś tabletki...

no to ja mam z Was najlepiej, bo po pierwsze i tak trzeba szukać rodzeństwa Damiankowi, po drugie jeszcze nie ma @ a po trzecie ten mój maułż... ech...... tylko wspomnienia zostały ile to on mógł (ale jakoś nie ze mną) he he

reklama
Do góry