• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
jak już mnie tak trzepie to i tu coś wkleje
1289408766_by_BabciaKleofas_500.jpg
1296077919_by_ainuin1_500[1].jpg

Braku rozstępów na całej długości i szerokości ;D

ja postawiłam mojemu eMkowi warunek przed zajściem w ciążę.. że w razie czego będziemy zbierać na zabiegi kosmetyczne w celu minimalizacji ewentualnych rozstępów:-D nie miał wyjścia:-D musiał się zgodzić:-) ale tak jak jedna marcówka pisała... rozstępy zbledną...zmniejszą się ... będziemy się o to martwić za jakiś czas:-) pewnie pójdzie w ruch testowanie wszystkich kremów dostępnych na rynku :-D będzie dobrze! :-)

papcia
- łomatko:-D tobie się chyba nudzi:-D

Dzięki dziewczyny za bardzo miłe komentarze :-) każdej z osobna ;-)

koncia -dziękuje :zawstydzona/y: ;-) tą sesje domową robił mój mąż amator, ale chyba się spisał na duużego browarka :-D a u Ciebie jeszcze nic straconego ;-)

Kiniorek - każdy brzuszek w ciąży jest ładny, więc rób sesyjkę, na co czekasz!!

Magnolia...śliczne jajeczko...widać ,że maleństwo lubi z nim robić cuda ;-)

Ancia...nie za wysoko już to Twoje M1 ;-) ale cudne!

Malinka...Twój Jasio na pewno nie wychodzi bu mu w tym Twoim cudnym brzuszku jest po prostu najlepiej!!;-)

Buziaczek...marzę już o swoim płaskim brzuszku z przed ciąży ;-) ale w ciąży Nam tak ładnie...ach ;-)

Pinka....ojj Ty już chyba na wylocie bo tak nisko masz ten brzuś ,że hejjjjjj ;-D

Papciarku...mniamnuśna z Ciebie mamusia ;-) a koszula piękna...chyba mam taką samą w szafie ;-D

Kiniorek....jej jaki duży masz ten brzunio!! Ale piękny i tego nie da się ukryć! ;-)

Wredniak...cuuuuuuuuuuuuuuuuudna ta Twoja sesja domowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

reklama
cliford dziękuję ;) hehe no jest ogromny brzuszek, ciekawe co mi powie dziś położna na niego ;D

pastelka Twoje jedno pęknięcie w porównaniu z moimi ^^ hehe nie martw się :) Cudny masz brzuszek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry