• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

oj to ja faktycznie trace rozum w ciazy nic juz nie pamietam nawet jak mi kolezanka swoje nazwisko powtarzala juz 3 razy to dalej nie pamietam...i na fb nie moge znalezc za chiny ludowe:zawstydzona/y::-) pol kil faktycznie mowilas ze schudlas... nie no nie wierze a ja mam 15 + ale ironia:szok:

reklama
To ja wrzucam kilka fotek z domowej sesji :-) będzie pamiątka :-)
38 tydzień, 115cm (+28cm) w pasie, +17kg :szok::-D

17.jpg16.jpg9.jpg12.jpg21.jpg5.jpg14.jpg15.jpg23.jpg
pencil.png

Załączniki

• 13.jpg
    13.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 136
Ostatnia edycja:
Witaj kiniorek :happy:
Brzuszek zaczyna opadać, więc może już niedługo doczekasz się maluszka :tak: dużo kilosków poszło jak widać w brzuszek i pewnie w biust, bo masz bardzo szczupłe nogi i ramiona.
I fajna tapeta :rofl2:
wredniak, przepiękne zdjęcia, jak ja żałuję, że sobie takie sesji nie strzeliłam! Piszesz,że domowa, kto cię tak pięknie obfocił? Nie mogę się napatrzeć, cudnie wyglądasz :tak:

koncia biust zawsze miałam duży, może o rozmiar mi urósł :) A co do brzuszka mam nisko. Jutro badania w szpitalu więc może się nieco wyjaśni kiedy będę rodzić ;p bo u mnie to troszkę pogmatwane ;p

kiniorek no no brzuszek okrągły i tak jak koncia pisze niziutko już, więc final zbliża się wielkimi krokami:-)
wredniak super sesja, pięknie wyglądasz, tylko podziwiać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry