• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
to idziemy rowniutenko:) moze urodzimy razem:) tak to wlasnie jest tutaj widzisz poza tym mierzeniem to ci jeszcze zmierza cisnienie posluchaja dooplerem serduszka zapytaja czy sie dobrze czujesz i sprawdza siuski i ot tyle tu badaja... dobrze ze wtedy jak krwawialam to w szpitalu mi ktg robili i krew i wszystkie badania , sprawdzali ilosc wod plodowych i przeplyw krwi w lozysku i cos tam jeszcze, bo tak to bym nawet nie wiedziala co to jest ktg itp :cool: oby tylko maly byl zdrowy to dla mnie najwazniejsze nie wazne jaki duzy bedzie zeby tylko byl zdrowy

No tak idziemy łeb w łeb :-D ja miałam wizyty co 3 tygodnie, ale wiadomo nie na każdej wizycie miałam usg.. na takich wizytach położna najpierw mnie ważyła, mierzyła ciśnienie, słuchaliśmy serduszka malutkiej, a potem wizyta u gina, badanie usg lub nie, badanie wewnętrzne, analiza badań. i w sumie tak wyglądały te wizyty ;-) Ja też uważam, że nie ważne ile będzie ważyła, najważniejsze żeby była zdrowa jak rybka :laugh2:
ale się tu rozpisałyśmy hehe
uciekam spać.
Dobrej nocy:-)

tutaj nie robia nawet badan wewnetrznych..nochyba ze cos sie dzieje tak jak przy moim krwawieniu to wtedy mialam pierwszy i oststni raz od kad jestem w ciazy... ale na szczescie czysciutko zeroinfekcji czy innego dziadostwa:) millo mi bylo, ja tez spadam papa

to i ja sie na szybko pokarze tuż przed spankiem
33+4.jpg

o papcia, widzę w koszuli z allegro :laugh2: mi na biuście się takie białe gatki robią :rofl2: ale nie pokażę :-p no i mały masz ten brzuszek, ale to jeszcze 8 miesiąc, nie?

Ja ją zaczełam nosić bo mi sie na cyckach rozchodziła i troszke wystawały :P więc stwierdziłam że spróbuje ja rozciągnąc a dzisiaj zamówiłam sobie zwykłe rozpinane no i ten 8miesiać to aż do środy!!! wkleiłabym golasa ale ten cellulit na girach i te rozstepy nie pozwalaja na upublicznienie gołego brzusia

Papciak ja nie wierzę w tą Twoją wagę sprzed ciąży i powiem Ci, że masz zgrabne nóżki i fajne kolanka (ja moich już niestety nie widzę przez obrzęki) i kolorek na pazurkach seksi :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry