• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

martitka- jakie cudne zdjęcie!

cat - tylko brzuszek ci wystawał!

kota - też pomyślałam, że to aktualna fotka :-) Maluni śliczny brzuszek. Na fotce po ciąży, w ogóle nie widać, że w niej byłaś. Ja przez 6 lat po porodzie nie mogłam do takiej figury dobić.

basia - ty to samo chudzinko, jak wy to robicie?!?

pinio - śliczna fotka ze wstążką :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Łooooo, ale ślicznie! Prawdziwy brzuszek :tak: i te paputki- śliczności.

Same śliczne brzuszki.... jeszcze chwilka, jeszcze chwilka i nas wybrzuszy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane to ja tez:) hahaha

Pierwsze zdjateczko 40 tydz, 3 dni przed urodzeniem Mariczki:)
Drugie jakies 2 miesiace po....wczesniejszych nie mam na kompie....wszystko na pendrive....w Polsce;/

Załączniki

• 9c63deeb33.jpeg
    9c63deeb33.jpeg
    37,1 KB · Wyświetleń: 126
  • d865f1a881.jpeg
    d865f1a881.jpeg
    26,9 KB · Wyświetleń: 117
martitka---------też mam takie zdjęcia z paputkami:tak: piękny brzusio:tak:

kana-------uroczy brzucholek:-)a Mariczka cudowna i Ty też:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nigdy nie byłam jakaś szczupła. Startowałam z 64 przy 170 cm.
Dziewczyny ja po miesiacu jeszcze miałam brzuch jakbym wcale nie urodziła, czułam się fatalnie. Do wagi wracałam rok ;/

Cat, ja wierze,ze to musialo byc nie przyjemne dla Ciebie i pewnie jakos stresujace.... ale pomyslo tym ,ze dzidzie mialas zdrowa i to jest najważniejsze:) waga jak to waga.....w koncu wraca jakos do normy....

Ja swojego czasu bylam troszke pulchna, a ze mam 158 cm wzrostu bylo to widoczne, schudlam dopiero w liceum... i to jakies 15 kg....od tamtego czasu nie mam problemow z waga.... ale druga sprawa,ze nie jest ona juz dla mnie najwazniejsza, do tego dochodza "sprawy dorosle" stresy, nerwy, problemy i wszystko jakos samo sie reguluje.....

No i polubilam siebie..... a to byl chyba kiedsy moj najwiekszy problem.....

reklama
Cat - z tego powodu nie wrzucam swojego bębna z pierwszej ciąży, bo wyglądałam po prostu jak bardzo gruba baba. Nawet oczy miałam skośne przez pucki na policzkach :-D Teraz uważam co jem, nadwaga w ciąży bardzo mi zaszkodziła na zdrowie i na samopoczucie.

kana - śliczna mama i córeczka! Szybko doszłaś do siebie po porodzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry