• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Ala, Anka pocieszyły mnie zdjęcia Waszych brzuszków, bo ja też mam już wielgaśny.

Kiniusia ja miałam kolczyk w ciąży ze Szczepkiem tylko, że nie miałam jeszcze wygojonego i non stop sie grzebało dlatego wyjęłam a nie zamierzałam, kupiłam nawet specjalny kolczyk z takiego specjalnego plastiku.
Ja sobie przekułam pępek w ramach prezentu ślubego dla Męża, tylko że w noc poślubną "zmajstrowaliśmy" Synka:-)

Kolczyk wyciągnęłam, ale nie zrezygnuję z niego na pewno po ciąży wróci na swoje miejsce, bo go "kocham" :P Ja mam przekłuty pępek od 6 lat więc już dawno wszystko wygojone (to był element mojego buntu młodzieńczego :P miałam 16 lat jak go zrobiła)
Ale gina jeszcze dokładnie podpytam o co chodzi, że kazał wyjąć. Bo wczoraj byłam tak dzidzią zaaferowana, że nawet nie pomyślałam :P

aż się zarumieniłam:)dziki!!!!!

dziewczyny duży ale w drugiej ciąży naprawdę jakoś szybko wyskakuje:P Zresztą ja sobie tłumaczę, że to już 17/18 tydzień więc prawie połowa:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry