reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Madzia albo ja ślepa jestem albo brzucha nie masz:eek:
Patrycja ja tez nie siadam juz z zlaczonymi nogami chociaz to taki nawyk i szybko brzuch daje znac że coś go uciska:sorry:
Kiniusia właśnie u mnie to samo aż się zdziwiłam że teraz mam już taki brzuszek:szok:

Oczywiście dziękuje w imieniu brzuszka:-)

reklama
Następnym razem postaram się zrobić zdjęcie w tygodniu po 8 godzinach pracy:) wtedy mam taką piłke:) bo w weekendy faktycznie mało co widać:) i na zdjęciu mam normalne spodnie w takich ciążowych z pasem też jest większy:)

Anka śliczny brzuszek i faktycznie rośnie dużo szybciej:-)
Swoją drogą zazdroszczę, że od 6lat figurka ta sama.
U mnie też podobnie, teraz już mam brzuszysko;-)

Jestem ciekawa jak to się skończy tzn czy potem wolniejszy będzie ten przyrost? bo jakoś nie wyobrażam sobie bym na końcu miała być jeszcze większa niż przed porodem ze Szczepkiem:szok:

Monia śliczny brzusio zgrabniutki taki:-)

Szczebiotka ja zawsze byłam szczupła. Za młodu byłam lekkoatletką i pewnie dzięki temu tak wyglądałam :) Teraz nie ma czasu na czynność ale już sobie obiecałąm że po porodzie idę na fitnes :). W czasie ciąży z Laura waga mi tak podskoczyła, że bałam się co to będzie. W sumie po 6 tygodniach wbiłam się w swoje jeansy i to był dla mnie mega szok! bo nie karmiłam piersią, nie ćwiczyłam, jedynie chodziłam na długie spacerki:tak:
Ja podobnie jak Ty jestem przerażona bo z Laura miałam spory brzuch a teraz licze na to że aż taki nie bedzie:-D:-D

a ja chyba zaczynam zmieniać zdanie o chęci posiadania dużego brzucha w ciąży:-) Mój jest teraz ni duży ni mały, a już się czuję jakbym sie toczyła :rofl2: Od 12 tygodnia ciąży w brzuszku urosłam 6 cm , czyli nie dużo, ale jak sie patrzy to całkiem już widać . Jeszcze 5 miesiąca nie skończyłam a dopiero dzidzia zaczyna "rosnąc" - nie wiem jak mój kręgosłup to wytrzyma :szok: nigdy nie nosiłam takiego ciężaru na brzuchu a tu jeszcze ponad 20 tygodni do końca.

Mężuś dzień w dzień brzuchol głaszcze i sie przygląda i powtarza "ale ty mi sie podobasz , ale ty masz śliczny brzuszek muszę go ucałować ":laugh2::-D:-) Jak go proszę by mnie wieczorem kremikiem na rozstępy nasmarował to normalnie jakby wyróżnienie na akademii szkolnej dostał :-D:-) bardzo jest to miłe, że sie tak uroczo cieszy :tak:Szczególnie tym brzuszkiem, jak będę się toczyć to chociaż on będzie miał przyjemność wizualną

A to my na początku 19 tygodnia :-)

Załączniki

• kopia 19tydz.jpg
    kopia 19tydz.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 19tydz kopia.jpg
    19tydz kopia.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 59
Nomi super, że Mąż tak reaguje, aż cieplutko na serduchu się robi jak czyta się takie rzeczy:-)

Ewelinka kobietko jak bym mogła zablokować Twoje zdjęcia odgórnie to bym to zrobiła, żeby tu w depresje nie popaść;-)

reklama
Do góry