Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Znalazłam dziś całkiem przez przypadek (szukałam przepisu na zupe gyrosową) zdjęcie brzuszka z 24tc z Laurą Zdjecie nr 1
Dla porównania wklejam fotkę z dziś czyli 19,1tc fotka 2
Dziewczyny super brzuszki
Anka- masz ładny brzuszek
U mnie jeszcze więcej tłuszczyku na brzuszku po pierwszej ciąży niż maleństwa, mam nadzieję że szybko zacznie maluch rosnąć bo chce już ruchy czuć Ale jak siadam to już nie mogę mieć nóg złączonych bo mi brzuch uciska
Anka piękny brzuszek
A to my koniec 21 tygodnia
Jak chodzę do pracy i siedzę przez większość czasu to popołudniu mam dużo większy, a w weekendy kiedy więcej się ruszam to jest mniejszy No i teraz waże ok 68-69kg tyle miałam na starcie w pierwszej ciąży a teraz to praktycznie już 5 miesiąc
Madzia tez tak mam, wieczorem jest zdecydowanie większy, jakby napompowany, ale to pewnie po całym dniu jedzenia. w ogole juz sie tak zaprzyjaźniłam z moim brzuchem i przyzwyczaiłam że tam "coś" jest ze nie wyobrazam sobie jak by moglo byc inaczej