reklama

Nasze ciazowe brzuszki

Kobietki, ja też przytyłam, ale w ogóle tego nie liczę. Najważniejsza dzidzia i jej zdrowie. a po ciąży będę się wagą martwić.
ja jeszcze z poprzedniej ciąży nie doszłam do siebie, ale co tam. oczywiście jem rozsądnie i nie objadam się słodyczami. a z ruchem ostatnio marnie, bo 2 tyg musiałam leżec. Teraz mamy być szczęśliwe aby dzidziuś się zdrowo rozwijał. a wagą to my się będziemy martwiły po urodzeniu. poza tym przyjdzie wiosna, lato, spacerki + karmienie i na pewno ładnie zrzucimy :)

reklama
kesti czasem na początku tak jest, że waga spada bynajmiej moje lekarz tak mi mówiła, ale masz racje lepiej zapytaj o to swoją lekarz, może jakieś dodatkowe badania Ci zleci, ale nie martw się ważne że w ogóle jesz :)

eve masz wielką rację, ja tam wagą swoją teraz nie mam zamiaru się martwić, i chciałabym już mieć wielkie brzucho :) akurat sobie urodzimy w lutym i na lato będziemy piękne mamuśki :)

CAM00226.jpg
O taki brzuchas jak na 18tydzień i pierwszą ciąże to chyba dużawy troche.
I moje niewyprasowane spodnie :-D

Załączniki

• CAM00226.jpg
    CAM00226.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 84
myg fajny brzucho :) tak ogladalam wasze brzusie dziewczyny i troche sie wystraszylam bo ja dopiero zaczynam 16ty tydzien a brzuchol mam ogromny, nie ogarniam go:) przytylam wlasciwie tylko 1kg, nie wiem skad on tak urosl, coraz trudniej mi go ukryc a chce jeszcze z 4 tyg utrzymac malucha w tajemnicy, a luzne koszulki juz sie zrobily obcisle hehe, pozdrawiam

a to moj brzuszek ;) podobnno malutki, a ja zaczynalam z waga 75 teraz mam 78kg
2013-09-04 07.16.23.jpg2013-09-04 07.18.09.jpg

Załączniki

• 2013-09-04 07.16.23.jpg
    2013-09-04 07.16.23.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 72
  • 2013-09-04 07.18.09.jpg
    2013-09-04 07.18.09.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Świetne brzuszki dziewczyny :-) Za jakiś czas zrobię kolejne zdjęcie to wrzucę, bo ja to mam wrażenie przy Was, że duża jestem ;-) Ale to takie fajne :)

reklama
Kaaasia1984 ty masz duży brzuszek? Mojego nie widziałaś :-) :-) :-)
Ja się jednak swoją wagą martwię, zaczynałam mając 64-65kg, tak samo było przed poprzednimi ciążami. Teraz mam już pewnie z 71kg . . . W poprzednich ciążach miałam tyle w 24-26tyg!!!!!! A w sumie w obu przytyłam po 15kg. Myślę już o zrzucaniu kg po ciąży ale żeby na wakacje być laska raczej nie mam szans.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry