reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Edda89:) ja nie mam, raczej nie bede miec, bo w 1 ciazy nie mialam:) Ale ostatnio zapominam wiele rzeczy. Czasem lapie sie, ze robie cos 2 razy... dzis odkurzalam i cos za czysto bylo...a odkurzalam 2 raz:)

No jesteśmy trochę zakręcone w tej ciąży. Ja wczoraj uniknęłam mandatu dzięki ciąży. Zaparkowałam sobie w miejscu gdzie nie wolno. Przychodzi Pan strażnik miejski i mówi do mnie że mam dokumenty przygotować a ja się pytam o co cho ? A on, że stoję na zakazie. Dałam mu dokumenty, on mnie pyta , czemu tu zaparkowałam i czemu nie patrzę na znaki, a ja że w tej ciąży taka rozkojarzona jestem. Uśmiechnął się i oddał dokumenty. Powiedział, że następnym razem będzie 100zł. Ufffffffffffffff

Edda ja też nie mam tej lini i nie wiem czy w ogóle będe miała chyba że zrobi mi się później, też jestem mega zakręcona ale takie są uroki ciąży ;-)
Dobrze że policjant wyrozumiały i nie wlepił mandatu:tak:

Edda - no to miałaś szczęście z policjantem :P mi sie linea negra nie zrobiła, ale na brzuchu mam wloski ( pojawiły się już na poczatku ciązy) a teraz ciemnieją troche! siostra mnie uspokajała ze miała tak samo ale potem znikły - bo bym smiesznie z takim owłosionym wyglądała :P

Kesti - ja uważam ze w ciązy to zacofana jestem, pamiec o dupe rozbić, koncentracja i skupienie uwagi nie te, kojarzenie i łaczenie faktów - masakra! Wiec nie jesteś sama! ale to norma podobno ze cieżarówki sie troche uwsteczniają :P

mam do was takie pytanie ile macie w obwodzie brzuszka? ja mam 80 -82 i moja mama mowi ze mam taki wielki brzuch ;/ mowi z zadnym dzieckiem takiego nie mialam ;/
ja tej lini narazie nie mam z nadia nie mialam z colinem pod koniec ciazy mi lekka wyszla :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry