Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mamma-mila brzusio już bardzo widoczny i fajny okrągły.
sesi, nathalienne małe mikro brzuszki ale jak ruszą to się zdziwicie;d
mamuśka u Ciebie też już fajnie widać ciąże
Malgos - dziękuję ;*
sesi, nathalienne - szczuplutkie mamusie to i brzunio malutki - ale ważne kto w tym brzuniu jest mamuśka - bardzo ładne zdjęcia, piękna pamiątka ;* i obecny brzusio też mi się podoba!
Mama mila śliczny brzusio i piękne włoski ja tez jestem szczęśliwą posiadaczka kręconych włosów. Ciekawe czy dzidzia odziedziczy je po mnie
natahaline brzuszek narzazie malutki ale pewnie w ciągu tygodni wyskoczy do przodu
Oj Malutkans ja też mam takie wrażenie. Tu same chudzinki a ja przez święta 2 kilo na plus. Jak nic nie tyłam to nic a ja już to dawaj z grubej rury do przodu. Ale będę grubas
Mąż mi zrobił przed chwilą zdjęcia, więc się "pochwalę".
Śmieje się ze mnie, że wyglądam teraz jak przeciętna kobieta "nieciężarna" i aż się nie chce wierzyć, że połowa ciąży za mną.
A ja się tylko boje że jak nagle zacznie rosnąć, to potem będę cała w rozstępach ;p