reklama

Nasze ciążowe brzuszki

fajne brzuszki! missis - ładne mieszkanko dla córci;)

MałaZosia - ja też z tych najmłodszych ciąż, więc mój też jeszcze mały, ale ja duże to lubię u kogoś, u siebie wolę jak najdłużej mały;-) tyle, ze będziemy rodzić ostatnie a one już wszystkie tu będą się cieszyć maluchami:dry:

reklama
Antosia przenisilam tydzień. I u nas tydzień to max pozniej wywołanie, a jak nadal nic to cesarka. W poniedziałek rano urodzilam a o 8 miałam się stawić na wywołanie:) teraz bym tego nie chciała, strasznie sie martwilam

mississ jai fajny domek!
Z termnami to różnie bywa...Ale to prawda koga, na na moim grudniowym forum czekałam na poród jak na zbawienie, a dziewczyny już zaczęły w połowie listopada rodzić:) i cieszyły si ę maluszkami

A czy tylko ja mam taką rozbieżność w terminach? Z om 02.06 a usg 14.06 a jak przenoszę to nawet na koniec czerwca mogę rodzić...Ale jakoś mi się nie uśmiecha to.

Smile jak z om masz na 2.06 to raczej do końca czerwca nikt Cię nie będzie trzymał. Mi się wydaje, że lekarze własnie sugerują się tym terminem z miesiączki i wtedy są te 2 tyg w jedną lub drugą str. A pomiędzy terminami z miesiączki i usg chyba zawsze są rozbieżności. Mi w pierwszej ciąży Młody wychodził o tydz młodszy niż z @ i tydzień po terminie urodziłam. Treaz wychodzi dziecię większe niż z terminu z om, więc zobaczymy :)

Missis cudny brzus :)
Smile ja mialam z kacprem na 19.12 termin z usg i lekarz do karty dopial notke, ze mam pcos, nieregularne miesiaczki i termin z om jest niewiarygodny. Jak pojechalam rodzic w 39tc to polozna do mnie z watami, ze to 41 tc jestem po terminie i nie zglosilam sie wczesniej. To ja pomiedzy skurczami probowalam tlumaczyc co i jak a one swoje. Mysle, ze u ciebie tez wezma termin z om i nie bedziesz musiala az tak dlugo czekac :) zreszta maluch pewnie sam wybierze sobie odpowiedni czas :)

Ale to mega wkurza jak na każdej wizycie muszę się tłumaczyć tak jak właśnie mówisz Lolcia. A najlepsze ze lekarz do mnie ze skoro miałam regularne miesiączki to w złym czasie zeszlam w ciążę :/
Z taką pretensja jakbym to była moja wina ze akurat tego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry