reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

Hej dziewczyny! powiedzcie mi czy macie już brzuszki??? czy coś u Was już widać? :) ja jestem w pierwszej ciąży i brzusio mi lekki odstaje, ale to chyba za wcześnie co?
ah i w ogóle jak Wasze libido?:) bo mnie totalne ZERO ;/ mi to w sumie nie przeszkadza bo i tak nie mam chęci, ale szkoda mi bardzo mojego męża :( :)

reklama
kasia to wcale nie za wczesnie na rosnacy brzuszek a u mnie z libido to samo nic a nic hehe i też mi to nie przeszkadza gdyby nie mój M :shocked2: oj ja to mam pecha juz mi nudnosci przeszły dawno a dzis moja mała z rana tak ryczala i tak mnie wymeczy la i słabo mi sie zrobiło i dzień dobry toaleto :shocked2:A tak swoja drogą to ciekawa jestem ile tego abonamentu toaletowego mi mój groszek wykupił , bo już myslałam zetylko 12 tygodni a tu klops :confused2:

Ostatnia edycja:
co do moich problemów - zaczęłam sobie do każdego posiłku zaparzać dwie łyżki siemienia lanianego - i dziś już nie wymiotuje, przełyk przestał piec i nic nie boli...więc gdyby cos - polecam. Poodbno na zgagę tez dobre:)

No faktycznie, rzadko tu bywam więc teraz nadrobiłam zaległości i obejrzałam galerię ;) kurcze ale Wy macie fajne brzuchole! :D a jakie są jak dotykacie? bo mnie niepokoi to, że z lewej strony jest taki bardziej miękki a z prawej twardszy ;/ jak będę za tydz u gina to na pewno zapytam czy to wsio dobrze jest :)

Lanka, siemię jest rewelacyjne na zgagę - trzeba tylko trochę regularności. Mojego męża męczyło niesamowicie a po kilku dniach stosowania wreszcie poczuł ulgę tak że polecam, tym bardziej że jest o wiele tańsze niż leki:)

Mam pytanie oprocz tego ze z dnia na dzien mi bardzo wybija brzuszek i robi sie coraz twardszy(widac ze nie sam tluszczyk bo wciagnac nie moge ) to po pepkiem czasami mnie tak bardzo kluje nie wiem czy to jakies moje narzady przesuwajáce sie nie naciagaja brzucha czy to nie jakas przepuklina, ;( miala ktoras takie klucie pod pepkiem?

ja nie czuję kłucia pod pępkiem ale czasami obok pępka przy dotyku, tak z mojej prawej strony. Myślę, że trzeba zapytać gina- on najlepiej potrafi uspokoić nasze obawy:)

ja w srodę na wizycie pytałam mojego lekarza o takie kłucia, bo sama miewam:) Powiedział mi, ze to wszystko normalne:)) Bedzie kłuło, bołało, ciągnęło:)) Jakos to nasze ciałko musi sie rozciągnąć:p całkiem bezboleśnie sie nie da:pP

reklama
Może to dziwne, ale czuję się... extra.
Nudności minęły i już zapomniałam co to znaczy ;) Nie jestem już taka padnięta jak byłam (więc nie chodzę spać o 20-21), cycuchy też już są mniej tkliwe (ale powiększyły się masakrycznie... mieć w cyckach 135cm to masakra jakich mało) ale nie mieszczę się już w żaden stanik :/
Częściej i szybcej się męczę, ale to chyba nie minie.
No i sex... chcica jak była, tak jest, chociaż sny erotyczne minęły.
No i tak samo czasem ciągnie mnie i kłuje przy pępku (albo od spojenia łonowego do pępka, ale to akurat bardziej na skurcz mi wygląda).

Aha, no i zdarza się, mimo że nigdy wcześniej tak się nie działo, że co jakiś czas, bez powodu leci mi krew z nosa i mam problemy z jej zatamowaniem przez jakiś kwadrans. Ale jak to powiedziała moja ginka, zapytana o to, "nic z tym nie robić, przyzwyczaić się i polubić." No cóż, chyba muszę.

Do góry