Anika ja już jakiś czas temu kupiłam typowo ciążowe staniki i muszę przyznać są naprawdę komfortowe - dobrze trzymają piersi, są z delikatnej,mięciutkiej bawełny i najważniejsze rosną razem z nami nawet o 2 nr więc polecam 
reklama
Mój biuścik teraz to dopiero nabrał kształtów.... Aż miło się patrzy jak ubieram bluzkę z dekoltem... Takie pełne baloniki.

Ostatnio zauważyłam że znowu zaczynam częściej siusiać. A moja ulubiona pora to 5 rano, jak najlepiej mi się śpi. Potem lecę do ubikacji jak na skrzydłach;-)

Ostatnio zauważyłam że znowu zaczynam częściej siusiać. A moja ulubiona pora to 5 rano, jak najlepiej mi się śpi. Potem lecę do ubikacji jak na skrzydłach;-)
Ostatnia edycja:
veritaserum71
Fanka BB :)
Dziewczyny :-)
Ja to wstaje o 12, 3 i 5.30
Ciezko mi sie ostatnio wyspac, przez to nocne sikanie
ale co tam., pic trzeba 
Ja to wstaje o 12, 3 i 5.30
Ciezko mi sie ostatnio wyspac, przez to nocne sikanie
ale co tam., pic trzeba 
a najgorsze przed Nami, jak bąble podrosną to będą uciskać pęcherz, heh pamiętam to uczucie jak układanie się na łóżko trwało po 20 minut i kiedy już udawało mi się znaleźć wygodną pozycję ... musiałam siku
i od nowa układanie się i znowu siku
żałowałam wtedy że nie mogę się podczepić do sufitu, może wtedy bym się lepiej wyspała
i od nowa układanie się i znowu siku żałowałam wtedy że nie mogę się podczepić do sufitu, może wtedy bym się lepiej wyspała
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
iwon ja się budzę codziennie o 4 na siusiujak w zegarku !
ja to samo, 4-ta codziennie należy do mnie

;-);-);-);-)tyle że u mnie oprócz sikania dochodzi udrażnianie nosa

reklama
... tyle że u mnie oprócz sikania dochodzi udrażnianie nosa![]()
u mnie to samo aż mam wrażenie że mi język zdrętwiał - od oddychania przez usta i tak noc w noc po kilka razy