reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

ja dawałam z normalnego kubeczka..tylko to trochę trwa:-D:-D:-D:-D i z brody się leje:tak::tak::tak:
j amam nadzieję że wkońcu przeprosi się z niekapkiem wkońcu kiedyś z niego piła i to jak miała 3-4 miechy no ale po zakrztuszeniu pamiętliwa jest więc ja ją na siłę nie zmuszam

reklama
Kircym dobrze ze wszystko ok po alergologu.Kubus oby tak dalej ze spaniem:tak:
Andula zdrowia dla Fiska. Misia wczoraj tez dostala katarku i w nocy kilka razy sie budzila z placzem:-(
Olga brawo za picie z niekapka:-)
Lenka gratulacje.
Misia ma skaze choc u nas nikt w rodzinie nie mial.

moj mechanik pod stołem coś naprawia:-)
picie się poprawiło - nie ma tak czesto cycusia w ciągu dnia to niekapek jest git:tak:
dziś dorwał pieska na karuzeli i chyba czas się pożegnać z transseksualnymi pupilami;-)
rozrabia jak prawdziwy chłop
a najgorsze to ubieranie i zmiana pieluch
ucieczka sprawia radość przeogromną - a ja już z sił opadam i kręgosłup do wymiany

gratki postepow
ja wreszcie tez moge pochwalic malutka :-)
jak dawalam jej zupe to stanowczo krecila glowa NIE; myslalam,ze zartuje sobie z mamy :-p ale po kolejnych razach podawania łyzki- nerwy, prezenie i nie hihi
a przed spaniem; zcazela mowic DA TATA DA zrzucala zabawki i jak mowilam jej- powiedz tata daj; to patrzyla sie mowila DA ale jestem dumna :-D:-D:-D

No nieźle, Wercia przegoniła tym samym intelektualnie wszystkie lipcowe dzieciaki:-) Florka dalej komunikuje się za pomocą dziamgania, aczkolwiek widzę, ze co dnia więcej sylab dodaje....z tym, że tworzy jakąś nowomowę, bo żadnych mama, tata i gaga, tylko jakieś skomplikowane bulgoty:-p

Olga, no w końcu załapałaś o co chodzi z tymi kubeczkami?:tak: Dzięki Bogu, bo ileż kubków miała jeszcze mama do domu znosić?:-) U nas na szczęście poprzestałyśmy na Lovi i Młoda się do niego do końca przekonała:tak:

Renia, u nas trans-pieski też już na szafie, bo Młoda aż karuzelkę lekko wygięła tak na nich wisiała:-)

Flora natomiast weszła w etap newtonowski - czyli rzuca przedmnioty i obserwuje jak spadają.... Gdybyż na tym się skończyło, nei byłoby źle, gorzej, że w 3 sekundy po wyrzuceniu przedmiotu domaga się jego podania. Najgorzej jest z ciasteczkami, które też łukiem na podłodze lądują, po czym jest ryk, "gdzie moje ciasteczko". Matka karnie po raz siedemnasty podaje ciasteczko, po to tylko, żeby w sekundę później zobaczyć, jak ponownie zmierza ku ziemi:-p

Izabelka brawo dla Werci, to duże osiągnięcie:tak:
Kuba dzisiaj na boso zaczął chodzić z pupą do góry:-Dnie na kolankach tylko na stopach:-Dtak jak Pabla pisała że Lenka tak potrafi:tak:

ale szaleją brzące:-)
no i charakterki zaczynaja pokazywać:tak:
Tymi dziś też aferę zrobił na spacerze, że chce wysiąść i basta
Pan każe - sługa musi
normalnie terror od najmłodszych lat:szok:
no i straszny gaduła się zrobił
dada, nana, zamiast papapa to tatata ale ręką ostro macha:-)

reklama
Brawo Wercia,niedługo coś mamie wyrecytujesz:-D
Kicrym musiał Kubulek prześmiesznie wyglądać:-D
Survivor to tak jak u nas z tym zrzucaniem + u nas dochodzi plucie smoczkiem.Oprócz tego mamy takiego kotka śpiewającego i grającego,kktóry służy do pomocy karmienia i on już tyle razy spadł z krzesełka,a skubany jeszcze gra:rofl2: no i dobrze,bo nie wiem jakby wyglądało jedzenie bez tego kotka:eek: oczywiście wszystko wyrzucone musi być podane spowrotem w tempie błyskawicznym.
Dobrze Renia pisze -terror od najmłodszych lat:ninja2:

Do góry