reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
A ja zgodnie z kalendarzem szczepień ;-) Miki normalnie zaszczepiony:tak:
Na nic dodatkowego nie szczepię. Zastanawiam się tylko nad pneumo albo meningo Mikołaja przed pójściem do przedszkola - ale decyzji jeszcze nie podjęłam.

Kasiu ja sczepilam na pneumo i meningo ,meningo straszliwie nas uczulily ale Mis to jednostkowy przypadek.Mi pediatra powiedziala ze jak dziecko idzie do zlobka,przedszkola warto zaszczepiec wczesniej nie ma sensu:tak:

ja będę Lenę szczepić jeszcze na pneumo przed żłobkiem. Meningo trochę później bo z kasą nie wyrobimy:baffled:

my dwie dawki pnemo i meningo mieliśmy w UK to teraz zostały te trzecie przypominające w 12 i 13 m-cu życia i mam zamiar szczepić,ale jakbym miała tak sama z siebie decydować,to pewnie bym szczepiła dopiero przed przedszkolem czy żłobkiem.

Hmmm, właśnie sprawdziłam, że 3 godziny temu pisałam, że Florka próbuje raczkować, nawet to nagrałam jako doniosłe wydarzenie...a teraz już raczkuje:szok: nieporadnie, powoli i z uwagą, ale wytrwale ćwiczy, zwłaszcza od chwili gdy odkryła, że można się dostać do fantastycznej sterty gazet....i choć wiem, że teraz będzie jeszcze 100 razy bardziej uciązliwie, to i tak się cieszę jak nie wiem co:-)

no to żegnaj spokoju!!:-):-):-) teraz to będzie Flora kota po mieszkaniu ganiać:-D:-D Surv - cieszę się ogromnie!!!!!!
a i filmik o trudnych początkach na zamknięty proszę wrzucić!!!:-p

Florka...no to super...
Teraz się szybciutko naucz jak przyładować z liścia i na kolejnej rechabilitacji tak zrób tej Pani...wiesz której:tak::tak::tak::tak:
Brawo Brawo:tak::tak:

reklama
Do góry