reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Surv - super wieści:-D No, a teraz bierz wielkie pudło i usuń wszystko, czego maluszek nie powinien dotykać:-D My już nic nie mamy, nawet firanek, poddałam się;-)

Florcia super wieści!!!jesteś pojętna dziewczynka, teraz pokaż pani na rehabilitacji jaka jesteś dobra w raczkach:tak:brawo:tak:
Andula ja mam zamiar zascepić Kubę przeciwko tym kleszczom bo jedziemy na Mazury, inaczej bym nie szczepiła. Ja to nie sledzę tych szczepionek:zawstydzona/y:jak moja koleżanka wymieniła na co już zaszczepiła swoje 2 letnie dziecko to mnie szokło:baffled:ja zamierzam jeszcze na pneumo i meningo ale zobaczymy jak z kasą bedzie:tak:
na ospę raczej nie będe szczepić, bo u dzieci to szybko idzie;-):-)

Kicrym - my też chcemy zaszczepić przeciwko kleszczowemu zapaleniu opon mózgowych:tak: Dowiadywaliśmy się - powyżej roku! Nasz pies ciągle ma kleszcze, ja nie panikuję , ale uważam, że skoro możemy wysupłać kaskę, to warto...
I przeciwko ospie może też... Kiedyś też uważałam, że to przesada, a dziś, gdybysmy mieli pieniądze, zaszczepiłabym na wszystko:tak: No bo po co ma się dziecko (i my;-)) męczyć. Ale zobaczymy... Mój M. też jest za szczepieniami...

Kiedyś też uważałam, że to przesada, a dziś, gdybysmy mieli pieniądze, zaszczepiłabym na wszystko:tak: No bo po co ma się dziecko (i my;-)) męczyć. Ale zobaczymy... Mój M. też jest za szczepieniami...
Kaja tylko problem jest w tym ze czasami powiklania poszczepienne sa gorsze niz samo przejscie choroby np ospy:tak:Ja juz chyba po szpitalnej akcji z Miskiem za duzo sie o szczepieniach naczytalam i teraz wszytskie budza we mnie lek:baffled:

reklama
Do góry