reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Biedny Maciuś... buziak w paluszek!

Niestety tak to jest już u babć i rodziców, że wszędzie wszystkiego pełno... Zu też nie jest przyzwyczajona do serwet, kwiatów na podłodze ani żadnych takich cudów. I tylko jak pojedziemy w gości to normalnie raj! Tu od dvd klapke urwać tam głośnik zwalić, łyżką w kwiatku pogrzebać... ehhh... ale taki urok :-D

reklama
sa fajne zabezpieczenia na szafki- moj chrzesniak jak zalozyli to naprawde szybko dal spokoj :tak: koniecznie zatyczki do kontaktow; to zawsze mniej na glowie :tak:
Ja kupiłam takie zabezpiczenia, te do gniazdek ok nie da się ich za nic wytargac ale te na szafki już Kuba popsuł tak długo gmerał az się duało:baffled:
Maciuś żeby szybko przestało boleć cmok, cmok:tak:

Gratulujemy Wszystkim Dzieciaczkom nowych umiejętności:-):-):-):-)
Maciuś przesyłamy buziaki w chory paluszek - oby się szybko zagoił;-)
u nas niby nie ma dużo mebli, ale to nic pocieszającego bo sporo rzeczy stoi w kartonach a to jest raj na ziemi dla małego Łobuza:-p teraz mamy na tapecie ściąganie prania z suszarki, przesuwanie deski do prasowania jak Mama prasuje oraz gwóźdź programu zabawa szmatką do mycia podłogi:szok: wszelkie detergenty typu Domestos itd też są extra i nie można przejść obok tego obojętnie:baffled: musimy zamykać drzwi do łazienki bo tam jest za dużo skarbów, a o kotłowni już nie wspomnę:szok: a i Antek w końcu robi ładnie kosi kosi i moja Mama teraz trenuje Małego, żeby robił dzia Bozi:-p

Oj Macius calus w paluszek:tak:
My mamy na podlodze kwiatki, wieze mamy w szafce ale mala juz nauczyla sie otwierac, i kolumny na podlodze. Staramy sie troche zastawiac i malej czasami sie przypomni. Tak jak wczoraj zjadla troche ziemi z doniczki:baffled:
Kate u nas drzwi do lazienki tez musza byc zamkniete

Oj Maćko:baffled::baffled::baffled::baffled: lampami rzucasz:no::no::no: nieciekawy pomysł. no wszystie ciocie już wycałowały więc pewnie nie boli ale gdyby jednak to ja dorzucam buziaczka:-):-):-)

ale macie cwane dzieci ;-) moja to tylko ryczy jak czegos dostac nie moze z racji nieruchliwosci :-)

Maciu ciocia też przesyla caluska w paluszka:tak: u nas kuchnia jest królestwem;-) a najfajniejsze są szuflady i ich zawartości:-p

moje maleństwo coraz bardziej charakterne
jak czegoś nie moze to normalnie krzyk do mnie, że chce i basta
no i to przebieranie pieluch jest koszmarem
wszystko na stojąco - a jak z kupa się w takiej pozycji uporać:baffled::angry:

reklama
Renia - u nas podobnie z przebieraniem pieluszki... Ciężko w ogóle małą położyć:no: A krzykacz też się zrobił, ale raczej opieprza - gdybym myślała, że dziecię obcojęzyczne, to myślałabym, że mowi:-D Taka intonacja, takie emocje;-) Patrzy w oczy i opieprza... Nasłuchała się w brzuszku, jak mama tate szkoli i teraz mam:tak:

Do góry