reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Tosia brawo!teraz pokaż mamusi jakim byłaś grzecznym niemobilnym aniołkiem:-D
Julia ze ja na to nie wpadłam:zawstydzona/y::sorry2:kurcze myje małego w umywalce ale potem biorę do pokoju a tu trezba pampersa pod pachę i problem z głowy:sorry2::-D

Tosia...brawo:tak::tak::tak:

Musze Wam powiedzieć że Julka.. pomyka jak raczkowiec zawodowiec i Marcel już za łapkę chodzi:szok::szok::szok::szok:.. Mam nadzieję że Ika się naoglądała i będzie dzisiaj ćwiczyć:-D:-D:-D ale narazie jescze śpi...tyle wrażeń:-)

Tosia - super, gratulacje!!!
moja panna coraz częściej wstaje i stoi trochę w miejscu bez trzymania:-)
a na basenie w sobotę mnie zaskoczyła - instruktor kazał puścić dzieci na wodę na brzuszku i nie trzymać i młoda płynęła:szok::-):-) oczywiście w rękawkach ale machała nogami i rękami ruszała i płynęła do przodu:tak::tak::tak: super to wyglądało:-)

Tosia gratki!! A my miałyśmy cieżką noc... Nie dość, ze Zu zasneła dopiero o 1 oczywiście z wielkim rykiem to budziła się z 10 razy. W końcu wzięłam ją do łóżka i zasnęła ale jeszcze się budziła niestety. Spała do 9.30 teraz już siedzi na nocniku zadowolona... ale ma gila :-( jakieś wstrętne katarzysko sie przypałętało ehhh:-(

Tosia, brawo!!! Teraz będzie coraz sprawniej i szybciej ;-)
Julka, Marcel, dla Was też gratulacje.
Wercia, nie pikuj głową w dół, tylko jak Blu, jak raczek (ja to mojej tłumaczę, ale ni hu hu; wczoraj pikowała z piaskownicy; zdążyłam, uff)

Zdrówka dla Zu:tak:

dziękujemy:-)
zdróweczka dla Zu:tak:
Post Ika jest niczym wytworna dama i nie będzie sobie kiecki gniotła i plątała nią nózek:-p ona od razu Tobie na nóżki pójdzie:tak:
no i szacuneczek dla Juleczki i Marcela:tak:
Wercia -szalejesz kobito;-)uważaj, bo mama osiwieje;-)
no i mi się zaczęło:-p właśnie dowedrował szkodnik jeden do sprzętu tatusioego:szok: ale bedę miała roboty:szok: bo ja z tych co gadżety lubią, czyli na podlodze mam świeczuszki, płyty, wazony i inne duperele:szok: ale fajnie to wygląda- mała próbuje raczkować na panelach i jej sie nóżki rozjeżdżają (ale wstrętna matka jestem:-p) jakieś antypoślizgi musze na kolankach zamontować;-)
dziewczyny czy u Was też tak jest? Jak dziecie Was nie widzi, to się zajmie sobą, ale tylko jesteś w polu widzenia, albo zetkniecie się wzrokiem, to koniec;-)Matka bierz mnie na ręcę!!!:angry: Bo moja to taka widzę towrzyska dusza jest;-)

Tosika u nas identyko jak tylko wejde do pokoju w ktorym sam sie bawi zaczyna jeczec hehe:-D:-D
To samo jest w gosciach dla wszytskich usmiechniety na raczkach posiedzi a jak tylko mnie zobaczy placze nie wiem o co chodzi:confused::confused:
Misiek zaczal wylaczac tv nie mozemy z mama spokojnie nic obejzec nawet nauczyl sie pufy przesuwac,cffaniak jeden:tak:tancuje juz nawet na lezaco :tak::-D:-D:-D
Zu zdrowka:tak:
My jutro na 8:30 do lekarza boje sie ze rozpedze machine i zacznie sie tysciac badan ,wkloc i nietrafionych diagnoz :-:)-:)-(

reklama
Tosika - moja potrafi zająć się sobą czy jestem czy mnie nie ma....generalnie jak już jest znudzona to mnie męczy a tak to łazi po całym mieszkaniu, wszystko wyciąga, szpera, zajmuje się płytami, spinaczami, moimi ciuchami itp....
ja swoją też już uczę schodzenia z kanapy i zaczyna to powoli dawać rezultaty, młoda zaczyna łapać o co kaman i dochodzi do krawędzi łóżka, ustawia się bokiem i schodzi nóżkami.....oczywiście dopiero kilka razy zakumała, jak jest bardzo rozbawiona to leci głową w dół:-)

Do góry